Photo Peek 40: gelukkig zijn, National Glamour Day & enquête

photo-peek-40-11

Hoi jij! Ben jij ook net zo vrolijk als ik?! Ik weet niet wat het is deze week, maar er zijn zoveel leuke dingen gebeurd en ik heb zoveel lieve mensen om me heen gehad die allemaal zo positief zijn, echt heel fijn! Wat ik allemaal heb meegemaakt dan, vraag je? Dat lees je in deze Photo Peek.

enquete

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen! Van de week vroeg ik jullie om een enquête in te vullen om Miss Craftsy te verbeteren. Onder het motte the more the merrier en het feit dat het nu zondag is en je vast nog wel even tijd hebt om deze mini vragenlijst in te vullen, zet ik de link hier nog even bij. Ik ben zo benieuwd wat jullie van mijn blog vinden en ik stel elke tip ontzettend op prijs!

Klik hier voor de enquête!

photo-peek-40-1

Mama had deze mooie bloempjes gekregen en ik vind bloemen altijd zo mooi op de foto staan. Gelukkig had ik mijn goede camera mee en kon ik dit mooie kiekje maken.

photo-peek-40-2

En mijn lieve, oude hondje. Helaas gaat het niet zo goed met haar. Ze heeft sinds vrijdag enorm veel pijn en nu heeft ze antibiotica. Raar hè, dat dat bij een hond ook werkt? Volgens mij heeft ze in elk geval niet zoveel pijn meer en ik hoop dat ze natuurlijk snel weer beter wordt!

photo-peek-40-3

Op zondagochtend werd ik lekker verwend met een vers geperst sinaasappel en mandarijnsapje! Echt heerlijk zoet dankzij de mandarijn.

photo-peek-40-4

En mijn ontbijtje later! Lekker yoghurt met banaan, kaneel, havermout, superfoods en cacao nibs.

photo-peek-40-5

Zondag heb ik lekker gerelaxed en gekletst en zouden we ‘s avonds gekookte andijvie met gehaktbal eten. Helaas vind ik gekookte groenten niet lekker, dus verzon ik een salade met ananas en appelmoes. Haha, het klinkt heel raar die combi, maar het was verrassend lekker! Helemaal omdat het zelfgemaakte appelmoes was!

photo-peek-40-6

Oja, en met het hele gezin eten kan bijna nooit meer zonder dat ik de fruit crumble van Shelby maakt. Die blijft gewoon echt elke keer lekker!

photo-peek-40-7

Ik ben echt gaan houden van de Divergent serie en vond het echt jammer dat ik al zo snel door die drie boeken heen was. Gelukkig ontdekte ik een vierde deel, namelijk vier kleine verhaaltjes over Four! Ik ben nu in deel twee and I love it!

photo-peek-40-8

Voor mijn uitkering moet ik me aan een aantal afspraken houden. Nu moest ik bijvoorbeeld mijn cv door het uwv laten checken. En het commentaar? Een uitstekend cv dat duidelijk, informatief en netjes verzorgd is. Bam! In the pocket! Geeft je toch altijd weer een goed gevoel dat het in elk geval niet aan je cv ligt dat ze je afwijzen :).

photo-peek-40-9

Hi me! Hoewel je mijn oogschaduw niet al te goed kunt zien, heb ik er wel een herfstlook van gemaakt. En ik vind het eigenlijk wel mooi! Lekker warm en past perfect bij dit seizoen! Misschien dat ik toch wel een herfsttype ben als kleurtype.

photo-peek-40-10

Jam! Proteïnepannenkoek! Eigenlijk een havermoutpannenkoek, maar dan met een scoop whey erbij. En afgetopt met Griekse yoghurt en aardbeitjes. Perfect ontbijt!

photo-peek-40-11

Wow wat had ik dinsdagochtend een fijne body workout les. Lekker een stukje krachttraining! En toen werd de dag alleen nog maar leuker! Ik kreeg te horen dat ik naar de opening van de Primark in Arnhem mag dinsdag en ik ben uitgenodigd voor het persevent van WE PR en Miss Publicity. Echt, ik ben zo blij dat ik dit allemaal mag doen dankzij mijn blog en dankzij jullie lezers! Ik kan niet ophouden met lachen!

photo-peek-40-12

Dinsdagavond was huisgenotenavond! Ik had lekker courgettelasagne gemaakt voor mijn lieverds en we hebben er heerlijk van gesmuld!

photo-peek-40-13

Ik had nog lekker een een bakje zelfgemaakt appelmoes meegekregen, maar het is natuurlijk het lekkerst als je het meteen op eet. Daarom hadden we bedacht om er een crumble mee te maken, en die was zoooo lekker! En toen kwam Myra ook nog met het geniale idee om de crumble te combineren met ijs. En niet zomaar ijs, maar straciatella ijs, mijn lievelings! En ja, toen was mijn avond compleet :).

photo-peek-40-14

Hoi! Op woensdag had ik het eigenlijk niet heel erg warm, maar ik had toch zin in een vrolijke outfit! Het zwarte bloemenjurkje kocht ik voor de zomer maar stiekem vond ik hem eigenlijk net iets te strak. En nu zit hij perfect! Ook daar ben ik echt zo blij mee! Blij, blij blij!

photo-peek-40-15

Op donderdag ging ik ‘s ochtends even hard aan de slag, want ‘s middags dat ik een jongeren op zoek naar werkevent van Randstad. Ik kreeg daarvoor een uitnodiging en het is natuurlijk altijd fijn en handig om even langs te gaan, wie weet zou ik er nog wat van opsteken. Ook hier kon ik een cv check doen en nadat ik een mooi compliment kreeg over dat ik er zo mooi uitzag, had ze ook gewoon totaal niets op te merken over mijn cv. Daarom bekeek ze ook nog maar even mijn laatst geschreven motivatiebrief en ook daar snapte ze niet waarom ik (nog) niet uitgenodigd werd voor een gesprek. Wow! Flabbergasted was ik! Echt fijn om te weten dat het niet per se aan mij ligt. Bedrijven selecteren misschien op net iets andere dingen of zijn niet op zoek naar een type zoals ik. Dat maakt het toch wel wat makkelijker wanneer ik een afwijzing krijg. Mijn beste tip van die dag? Zie je een leuke vacature, bel dan altijd even van tevoren op. Zo leren ze je naam al even kennen en kun je ook even aangeven hoe enthousiast je eigenlijk wel niet bent over die functie. Lees je daarom even goed in en schrijf relevante vragen hebt. Het schijnt echt te helpen!

Ook kwam mijn Scrub & Rub filmpje van de week online! Niet alleen kreeg ik lieve complimentjes van jullie, maar ook van het PR bureau waarvan ik de spulletjes opgestuurd heb gekregen. Die glimlach gaat echt niet meer van mijn gezicht, ik werd zo gelukkig hiervan!

photo-peek-40-19

En gister was het National Glamour Day! Lekker shoppen en alvast wat winterkleding inslaan. De shoplog komt er binnenkort aan ;). En hoewel de Primark niet een van de vele winkels was waar je korting kreeg, was mijn moeder er nog nooit geweest, dus we konden er niet onderuit (hè wat vervelend!). En ze hebben daar echt wat met pinguïns, want zo was er deze ultrasuperzachte twosie! Jup, die bestaan ook al! En wat mij betreft veel handiger voor als je in de kou naar het toilet moet haha! Hij lijkt me echt zo zacht zitten en ik ben echt aan het bedenken of ik hem dinsdag tijdens de opening van Primark Arnhem mee zal nemen ;D.

photo-peek-40-18

Koffiepauze op ons vaste stekkie bij Biessels! Omdat het zulk lekker weer was, hadden ze ook ijscappuccino en die was delicious! Hmmm wat kan ik daarvan toch zo genieten en helemaal als hij zo heerlijk gemaakt is! Door het ijs/slagroom vond ik hem eigenlijk wel wat te zoet (sja als je het niet meer zo gewend bent…), maar daar zetten we ons maar al te graag overheen.

photo-peek-40-17

Na nog meer shoppen en een lichte lunch was het tijd voor een toetje! Heerlijk vers Italiaans ijs. Ik had Snickers ijs en mango, die echt zo tropisch smaakte en natuurlijk echt heel erg lekker is omdat ik ervan kon genieten in het zonnetje. Toch nog een heerlijke nazomer weertje en daar zeg ik nooit geen nee tegen!

Wat is/zijn jouw lichtpuntje(s) van deze week? En ga jij ook naar de opening van Primark Arnhem, het lijkt me superleuk om jullie te zien!!

Nieuwsbrief

8 comments

  1. Eva

    Wat een leuke foto’s allemaal. Vind de pinguïn handdoek echt te cute! Altijd verdrietig als hondjes ouder worden en pijn hebben. Sterkte hoor xx

    1. Miss Craftsy

      Dankjewel Eva! Ja die pinguïn is echt cute he! Het is eigenlijk een twosie, dus een heerlijk fluffy huispak, zooo fijn! En dankjewel, ik hoop dat ik nog eventjes van mn hondje kan blijven genieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.