genova

Personal: mijn interrail droom gaat beginnen!

Vandaag is het zover en ga ik 3 weken lang in mijn eentje Europa ontdekken per trein. Mijn interrail droom gaat eindelijk beginnen!

Het is zo bizar dat ik vanavond na mijn laatste dagje werken de trein in stap en 3 weken ga genieten van mijn vakantie. Ik weet natuurlijk al een tijdje dat ik ga interrailen en ik leef er al maanden naartoe maar dat gebeurde alleen maar in mijn hoofd. Dat het nu echt zover is en ik daadwerkelijk op reis ga is echt bizar en onwerkelijk.

Gelukkig heb ik er enorm veel zin in en ben ik zo benieuwd wat deze reis mij gaat brengen, hoe ik de steden vind en wie ik er allemaal ga ontmoeten. Ik heb al eerder geschreven over mijn interrail reis en dat verhaal kan je hier lezen.

verona

Ik ga dus 3 weken lang reizen door 4 landen en 10 steden bezoeken. Als eerste start ik in Zürich en daarna vervolg ik mijn reis door naar Italië waar ik Turijn, Genua, Lucca, Pisa, Sienna, Florence en Verona bezoek. Daarna ga ik nog naar Budapest en eindig ik mijn reis in Wenen. Dus mochten jullie in 1 of meerdere van deze steden zijn geweest, dan zijn leuke to do en to eat tips meer dan welkom.

Voor mijn blog betekent dit dat ik in elk geval de komende 3 weken om de dag blijf bloggen en jullie vooral lekker veel recepten en gezonde weekmenu’s krijgen. En als het lukt lijkt het me in elk geval superleuk om alvast travel diaries te posten. Natuurlijk kan je mijn reis sowieso volgen via Instagram (@ misscraftsynl) en dat zou ik ook heel leuk vinden als je dat doet.

lucca

Voor nu bedankt voor het lezen, dan ga ik lekker genieten van mijn interrail droom! Arrivaderci!

Bewaren

BewarenThe secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

6 comments

 1. Justine

  ahhh super gaaf! Ik heb vorig jaar ook geinterraild en dat was toch echt wel een van de beste vakanties ever. Mijn reis ging vooral door oost-europa, dus ik kan je enkel tips voor Budapest geven. De tip: ga naar het badhuis (szechenyi) echt heerlijk. En verder beide delen van Budapest ontdekken, veel lopen, naar de ruine barretjes zoals Szimpla, cocktailbar Epic, etc etc. Er is genoeg leuks te doen en te zien. Enjoy!!

  1. Miss Craftsy

   Ja klopt kan me je verhalen nog goed herinneren! En met dat badhuis gaat het zeker goedkomen, bedankt voor je tips!

 2. Darina

  Geweldig! Heel veel plezier!

 3. Sabine

  Super! Heel veel plezier! Ik kijk uit naar je reisverhalen 😀

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel! Tot nu toe heb ik het geweldig en kan ik niet wachten om het met je te delen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.