peanut butter & jelly smoothie

Peanut butter & jelly smoothie

It’s peanut butter jelly time! Dit meest gegeten belegde broodje in Amerika is ontzettend populair. Hoewel ik het beleg nooit heb gesnapt, ben ik wel reuze fan van deze peanut butter & jelly smoothie!

Wat heb je nodig? (voor 1 smoothie)

1 scoop vanille eiwitpoeder
100 gram aardbeien
1 el pindakaas
200 ml water
optioneel: ijsklontjes

peanut butter & jelly smoothie 3

Hoe maak je de peanut butter & jelly smoothie?

  • Doe het water, eiwitpoeder, stukjes aardbei, pindakaas en ijsklontjes in een blender
  • Blend alles goed door elkaar totdat je een egale smoothie krijgt
  • Schenk de smoothie in een glas en drink het met een rietje

You are the peanut butter to my jelly. Ik vind dit zo schattig klinken he, hoe lief is het als je vriendje dit tegen je zou zeggen?! Pindakaas en jam zijn een match made in heaven, dus hoe kan het dan misgaan in een smoothie? De combinatie van eiwitpoeder, pindakaas en aardbeien, zorgt voor een perfecte combinatie tussen eiwitten, vetten en koolhydraten waardoor je na dit ontbijtje lekker lang vol zit. Told ya dat het a match made in heaven was ;).

peanut butter & jelly smoothie 2

Niet alleen de smaken en voedingswaarden sluiten goed op elkaar aan, het is ook goed te passen in jouw drukke leven. Het is in 5 minuten klaar en als je het overschenkt in een handig to go beker, kan je het onderweg of waar je ook bent op dat moment zo opdrinken. Wel is het handig om altijd een rietje te gebruiken. Hierdoor drink je wat rustiger wat beter is voor je spijsvertering en tasten de fruitsuikers je tandglazuur niet aan.

Voor de smoothie doe je alle ingredi├źnten in een blender. IJsklontjes mogen ook, maar zijn optioneel. Net wat jij lekkerder vindt! Mix alles goed met elkaar totdat je een romige en egale smoothie krijgt. Schenk de smoothie vervolgens in een glas of beker en geniet van jouw match in heaven!The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.