paleo pizza soep 2

Paleo pizza soep

Een makkelijke maaltijd en genieten van jouw guilty pleasure pizza? Probeer dan de pizza soep! Wat heb je nodig? (voor 1 persoon)
25 gram salami
90 gram gerookte kip
150 ml pomodoro
4,5 tomaten
1 kleine ui
1/2 el italiaanse kruiden
1 tl paprikapoeder
1/2 tl knoflookpoeder
1/4 tl chilipoeder

paleo pizza soep 3

Hoe maak je de paleo pizza soep?

  • Pureer 3 tomaten met de ui, pomodoro en wat water.
  • Doe de soep in een pan samen met de kruiden.
  • Voeg daarna de stukjes salami en gerookte kip toe en laat minstens een kwartier zachtjes pruttelen zodat alles op smaak kan komen.

Ik houd ervan om soep te eten. Het is gemakkelijk te maken. Het is om van te smullen als het koud is buiten en deze versie is extra speciaal omdat het naar pizza smaakt! Jep! Deze soep is paleo en bevat daardoor geen kaas omdat dit onder zuivel valt. Natuurlijk kan je altijd zelf geraspte kaas toevoegen aan de soep. 

paleo pizza soep

De soep is zo gemaakt. Snijd eerst de groenten klein en dit mag in grove stukken. Doe daarna de tomaten, ui, pomodoro en wat water in een blender en blendt het tot een gladde soep. Schenk de soep in een pan en zet het op een laag vuurtje. Voeg nu ook alle kruiden toe. En roer goed door. Laat de soep zachtjes pruttelen maar niet overkoken. 

Terwijl de soep lekker op smaak komt, snijd je de gerookte kip en salami in kleine stukjes. Voeg deze ook toe aan de soep zodat alle smaken mooi blenden. Het lekkerste is om de soep even lekker te laten koken. De soep is op haar best als je de smaken tot elkaar laat komen. Maar voor degenen die hele erge honger hebben: hij valt nu meteen te eten ;). Tip: je kan ook de soep een dag van tevoren maken zodat de smaken nog meer tot hun recht komen. SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.