havermoutpap met chiazaad

Overnight havermoutpap met chiazaadjes

Eet jij nooit ontbijt omdat het teveel moeite kost? Probeer dan eens deze overnight havermoutpap met chiazaadjes. In 5 minuten gemaakt en zo mee te nemen!

Wat heb je nodig? (voor 1 ontbijt)

30 gram havermout
1 el chiazaadjes
200 ml amandelmelk
1 scoop (28 gram) eiwitpoeder
Kaneel naar smaak

koude havermoutpap met chiazaad

Hoe maak je de overnight havermoutpap met chiazaadjes?

  • Doe de avond van tevoren alle ingrediënten in een kom.
  • Roer alles goed door totdat de klontjes weg zijn.
  • Laat de havermoutpap een nacht in de koelkast staan

Heb jij ‘s ochtends nooit tijd om te ontbijten? Dat is zo jammer want een goed ontbijt maakt je dag. Met deze overnight oats hoef je in elk geval geen ontbijt meer over te slaan en is het maken van een ontbijtje zo gepiept. In vijf minuten maak je de avond van tevoren je ontbijt en als je hem goed verpakt, kan je hem in de ochtend zo meenemen naar je werk of welke afspraak je ook hebt.

overnight havermoutpap

Havermout is voor mij sowieso een perfecte start van de dag. Het is super eenvoudig te bereiden, het is gezond voor je, er zitten lekker veel vezels in, het geeft geeft goede focus voor je en tegelijkertijd kan je je dag dankzij havermout ontspannen beginnen en ik zit er urenlang vol van. Als ik namelijk havermout eet, hoef ik pas weer te eten als ik ga lunchen. En helemaal met dit ontbijt omdat er ook nog eens chiazaadjes in zitten. Dit is niet alleen een goede boost voor je eiwitten en omega 3, maar omdat je ze een nachtje hebt laten weken, zijn ze als pudding geworden en 3x raden? Daar blijf je ook lekker lang verzadigd van!

Voor de overnight havermoutpap met chiazaadjes pak je een mooie doorzichtige kom voor het leuke effect of een bakje dat je goed kan afsluiten zodat je het de volgende ochtend makkelijk kunt meenemen. Doe alle ingrediënten op de melk na in de kom of het bakje en roer alvast door. Schenk daarna de melk eroverheen terwijl je tegelijkertijd goed roert om klontjes te voorkomen. Als alles goed is gemengd en de klontjes weg zijn, kan je de overnight havermoutpap met chiazaadjes in de koelkast zetten. Eventueel is het ook nog mogelijk om de havermoutpap op te warmen als je dat lekkerder vindt, maar voor het gemak is koud ook prima te doen!

 The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.