cheesecake oreo brownie

Oreo cheesecake sticky brownies

Elke verjaardag kijken mijn collega’s uit naar mijn traktatie. En ook dit jaar mochten ze weer heerlijk smullen, namelijk van deze Oreo cheesecake sticky brownies.

Wat heb je nodig (voor 12-16 stuks)

1 pak brownie mix met bijbehorende ingrediënten
680 gram roomkaas
150 gram sugar
2 eieren
1 el vanille extract
30 oreo koekjes

chocolade brownie met oreo

Hoe maak je de Oreo cheesecake sticky brownies?

Om je hele hand bij op te eten! Ik denk dat mijn favoriete toetjes naast ijs wel brownies en cheesecake zijn. Wat is er dan beter dan beide te combineren tot dit perfecte gebakjes? Drie lagen van goodiness en elke hap is een smaaksensatie in je mond.

En het leuke van dit gebakje naast dat het heel erg lekker is? Dat het super gemakkelijk te maken is. Je kan natuurlijk gebruik maken van een kant-en-klare browniemix zoals in dit recept is gedaan, maar je bent natuurlijk helemaal vrij om lekker je handen op je mouwen te steken.

Voor deze brownies verwarm je de oven voor op 170 graden en je vet alvast een bakblik in. Ik heb gebruik gemaakt van mijn eigen bakblik en het kartonnen bakje bij de mix, maar je kan natuurlijk ook gewoon 1 groot bakblik gebruiken. Je begint met de brownie mix. Ik hoefde er alleen wat eieren en water aan toe te voegen en toen had ik mijn brownie mix alweer. Schep vervolgens de brownie mix in je bakblik.

oreo cheesecake sticky brownie

Daarna beleg je de mix met de oreo koekjes. Houd er vier apart en plaats de rest op de mix. Tenslotte maak je nog de cheesecake mix. Dit doe je door de roomkaas los te kloppen met de suiker. Als je een mooie gladde mix hebt, voeg je nog de eieren en vanille extract toe. Nadat je alles hebt geroerd tot een glad beslag, schep je dit over de koekjes.

Dan heb je nog 4 Oreo koekjes over. Crush deze in een keukenmachine tot kleine kruimels of crush ze zelf voor wat grotere stukjes. Verdeel dit over de roomkaas. Doe de Oreo cheesecake sticky brownies 45 minuten in de oven of totdat het midden niet meer flubberig is en de randjes goudbruin zijn. Laat de brownies tenminste 2 uur afkoelen voordat je van deze Oreo cheesecake sticky brownies gaat genieten.

[yumprint-recipe id=’92’]SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.