Oosterse sferen onder de douche

bamboe en blauwe lotus douche gel

Lekker met pad thai of ananascakejes onder de douche! No, I’m just kidding! Hoewel eten terwijl je aan het douchen bent om de een of andere reden best aantrekkelijk klinkt, gaat het hier over een Oosterse douchgel.

Spa Secret Collectie van de Kruidvat

En wel een Oosterse douchegel uit de Spa Secret collectie van de Kruidvat. Sinds kort hebben zij deze collectie geïntroduceerd en kan je kiezen uit drie verschillende lijnen uit Marokko, Bali en Japan. Alledrie hebben ze bijzondere geuren en durf ik er bijna om te wedden dat je een totale geurexplosie krijgt onder de douche.

spa secrets kruidvat

Spa Secret Traditions of Japan

En zoals je van de Kruidvat gewend bent is het ook nog eens super betaalbaar. Zo kan iedereen zich als een prinsesje onder de douche voelen. Ik laat vandaag aan jullie de shower gel zien uit de Japan collectie die bestaat uit de geur van blauwe lotus en bamboe. Een prachtige combinatie. En de geur ruikt echt waanzinnig maar dan ook waanzinnig lekker. No kidding! Ik wilde dat de mogelijkheid bestond om alles via de computer te ruiken want dit is echt heerlijk!

Bamboe en Blauwe Lotus

Ik heb me geen voorstelling bij hoe Japan moet ruiken maar hiervoor zou ik best een keertje naar Japan willen afreizen! Weet je wat trouwens ook grappig is? Ik had me al een paar keer gedouchd met deze shower gel en toen besefte ik had het ook wel naar een heel bekend snoepje ruikt: het ruikt namelijk naar mijn idee precies naar de gele Mentos snoepjes! I know, weird huh?

spa secrets shower gel

Een douchesensatie om zen van te worden

Anyways, naast deze observatie merkte ik dat ik ook gewoon helemaal geniet van deze geur. Douchen is voor mij een moment van rust, mijn zen momentje zeg maar. Ik laat letterlijk de dag van mij afspoelen. En een goede douchegeur draagt daar echt wel aan bij. Ook na het douchen ruik je de geur nog een beetje en word ik er helemaal blij en rustig van. Dat klinkt misschien een beetje gek, maar het is wel een soort van geluksmoment om met deze shower gel te mogen douchen. Lekker zen en lekker happy, daar moet je je wel aan blijven vasthouden toch?

Waarom de Spa Secret collectie aanschaffen?

Nou genoeg gebrabbeld, ik vraag je om twee dingen te doen: als een gek (nou ja misschien niet precies dat) naar de Kruidvat te rennen om aan die geuren te sniffen en je te laten verleiden door die heerlijke geuren. Je hebt het verdiend! En ten tweede: las jouw zen momentje in om tot jezelf te komen en je dag te evalueren. Hoe voel je je op dit moment? Hoe is het met je lichaam? Voel je je prettig of misschien uitgeput. Mij helpt het echt om tot rust te komen en daardoor word ik lekker happy. Give it a try!

spa secrets traditions of japan

De blauwe lotus en bamboe shower gel uit de Japan Spa Secret collectie van de Kruidvat kost € 2,99. Pretty low budget huh?

Wat doe jij het liefste om te ontspannen?The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

7 comments

 1. Anneleen

  Lijken me heel fijne producten! 🙂

 2. Annet van Vliet

  Het flesje ziet er zo mooi uit!

 3. Dina

  Dit wil ik ook wel proberen. Klinkt super!

  1. Miss Craftsy

   Ik raad hem je zeker aan. En voor als je m koopt: enjoy!

 4. Manon

  Klinkt erg lekker!

Leave a Reply

Your email address will not be published.