NYC HD Quattro Eye Shadow & Big Bold 24H Mascara

nyc-oogschaduw-1

Voor een alledaagse look is het zo fijn om een nude palette bij je te hebben en een fijn werkende zwarte mascara. Budget merk NYC heeft natuurlijk beide en ik ben reuze benieuwd naar deze producten. Jij ook?

nyc-oogschaduw-2

mango NYC HD Quattro Eye Shadow

Meet de NYC HD Quattro Eye Shadow in South Street Seaport, een nude palette met een roze, warme ondertoon. Naast deze zijn er nog 5 andere kleurencombinaties verkrijgbaar. Het zit in een eenvoudig maar enigszins chique doosje met applicator en het heeft een ruitjespatroon. Dat maakt het net wat specialer vind ik.

nyc-oogschaduw-3

nyc-oogschaduw-4

mango Swatches

Alle vier de kleuren hebben een shimmer en een glittereffect, iets wat ik zelf wel heel erg mooi vind omdat het je ogen meer laat sprankelen. De highlighter en de meest donkere kleur swatchen redelijk goed. De roze middentonen vallen wat mij betreft een beetje tegen.

nyc-oogschaduw-5

mango Ooglook

Dit is de ooglook die ik ermee maakte. Ik heb de derde kleur op het bewegend ooglid aangebracht en deze geblend met de tweede kleur aan de binnenkant van het bewegend ooglid. De bruine kleur heb ik aangebracht in mijn arcadeboog en de highlighter aan de binnenkant van mijn oog en op het wenkbrauwbot. Ik vind de ooglook subtiel en ideaal voor dagelijks gebruik. Je zou het nog wat sterker aan kunnen zetten, maar voor een nude look lijkt me dit helemaal prima.

nyc-mascara-2

mango NYC Big Bold 24H Mascara

Zoals de naam al zegt, kan je een mascara verwachten met een groot borsteltje die je mascara heel lang moet houden, 24 uur lang maar liefst! Persoonlijk vind ik het borsteltje eigenlijk te groot, ik heb best wel kleine ogen en omdat ik ook weer niet superhandig ben, knoei ik gewoon sneller mascara op mijn oog met een groter borsteltje. Aan de andere kant vind ik de structuur van het borsteltje wel weer fijn. Harig en flexibel, waardoor je fijner je wimpers kunt scheiden en de mascara kunt aanbrengen.

nyc-mascara-4

mango Swatches

Wat vind jij? Ik vind het eigenlijk helemaal niet zo goed of mooi. Vooral op de rechterfoto kun je het zien, deze mascara geeft mijn wimpers gewoon 0,0 volume, iets wat ik toch wel heel erg graag heb. En zoals ik al dacht was de mascara voor mij ook heel lastig aanbrengen, wel vind ik hem mooi aangebracht. Deze mascara mag dan wel 24 uur blijven zitten, maar meer dan mijn wimpers kleuren doet hij voor mij niet. Van veraf kan ik dan ook niet echt zeggen dat deze mascara mijn ogen laat poppen en ze er laat zien, absoluut niet.

nyc-oogschaduw-6

mango Conclusies

Hoewel de oogschaduw niet al te veel pigment heeft, denk ik dat je er toch een goede ooglook mee kunt maken en het doosje is natuurlijk ideaal voor onderweg. Vooral als je groene of bruine ogen hebt kan een rozige ooglook heel erg mooi staan. Over de mascara ben ik eigenlijk helemaal niet tevreden. Hij knoeit vanwege het te grote borsteltje en hij doet niets voor mijn wimpers. Mocht jij nu grotere ogen hebben of lange wimpers, dan zou deze mascara wel een optie voor je kunnen zijn.

De NYC HD Quattro Eye Shadow (€4,29) en de Big Bold 24H Mascara (€4,29) zijn te koop bij de Kruidvat.

Wat vind jij van mijn ooglook? Is NYC een van jouw favoriete merken?The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

14 comments

 1. Esra

  Ziet er goed uit, mooie producten! X

 2. Sara

  De kleuren van het oogschaduwpalette vind ik prachtig. De pigmentatie daarentegen vind ik echt wat minder. De mascara doet inderdaad niet heel veel voor je wimpers maar voor een subtiel effect vind ik ‘m wel mooi.

  1. Miss Craftsy

   Dat heb je precies goed! Ik was al helemaal verliefd op de kleuren en dan valt het toch een klein beetje tegen. Zo zonde vind ik dat dan 🙁

 3. Manon

  Wat een mooie kleuren

 4. Chanelle

  Dat zijn mooie kleuren! Ik ga binnenkort eens even langs de Kruidvat om te kijken.

  1. Miss Craftsy

   Ah wat leuk om te horen, heel veel plezier ermee alvast!

 5. Rosanne

  Het pigment vind ik wat minder, maar de kleurtjes zijn juist weer mooi. Je hebt er een mooie look meegemaakt. liefs x

  1. Miss Craftsy

   Ah dankjewel Rosanne, wat lief om te horen van de queen van de ooglooks haha!

 6. Maaike

  Dat palette zag ik laatst ook liggen en ik wist niet zeker of de kleuren wel mooi zouden uitkomen. Bij jou staat het super!

  1. Miss Craftsy

   Ah dankjewel Maaike, wat lief om te horen!

 7. Manon

  Leuke look! Maar NYC valt mij ook een beetje tegen, ofja, ik heb het voor het laatst een paar jaar geleden geprobeer toen het net in de Kruidvat lag.. Toen vond ik het niet zo boeiend

  1. Miss Craftsy

   Dat mag! Ik denk dat iedereen een fijn en favoriet merk heeft. En dankjewel voor je compliment!

Leave a Reply

Your email address will not be published.