nieuwe series herfst 2017

10 must see nieuwe tv series van de herfst 2017

De zomer is bijna voorbij en dat betekent dat er in september weer een heleboel nieuwe televisieseries starten. Ik heb de leukste 10 tv series van de herfst 2017 op een rijtje gezet!YouTube Preview Image

Deception

Een FBI team die allerlei moeilijke zaken moet oplossen. Klinkt saai. Of is dat een deceptie? Want wanneer je er een illusionist bij zet die zijn eigen bijdrage heeft binnen het team, dan wordt het ineens een stuk interessanter. En grappiger. Ik houd wel van politieseries en deze is een stuk luchtiger dankzij de humor die erin zit! Startdatum: nog onbekend.

YouTube Preview Image

Dynasty

De al hele oude serie is nu te zien in een nieuw, modern jasje. Bereid je voor op heel veel familiedrama. Het is natuurlijk niet voor niets dat deze serie vroeger zo populair was! Startdatum: 11 oktober.

YouTube Preview Image

For the People

Deze serie speelt zich op in de “Federal Court” van New York en is een nieuwe show van Shonda Rhimes (Grey’s Anatomy). Je volgt een aantal startende advocaten die verschillende belangrijke en risicovolle casussen voor zich krijgen. En dat terwijl hun persoonlijke levens ook de nodige drama met zich meebrengen. Startdatum: nog onbekend.

YouTube Preview Image

Life Sentence

Na Pretty Little Liars heeft Lucy Hale zichzelf een nieuwe hoofdrol toe weten te kennen in deze serie waarin ze Stella speelt. Wanneer ze uitvindt dat ze genezen is van haar terminale kanker, moet ze zien te leren leven met alle keuzes die ze heeft gemaakt toen ze ervoor koos om te leven alsof ze dood zou gaan.

YouTube Preview Image

Splitting Up Together

Na jaren getrouwd te zijn, willen Martin en Lena gaan scheiden. Maar… ze blijven wel samenwonen. Elke week wisselen ze van ouderrol en de ander logeert dan in de garage. Als dat maar goed gaat! Een mooie serie over ouderschap en de liefde met de nodige humor. Startdatum: nog onbekend

YouTube Preview Image

Ten Days in the Valley

Wanneer een televisieproducer en single mom midden in de nacht moet werken en er achter komt dat haar dochter is verdwenen, stort haar hele wereld in. De politie zit er bovenop, maar dan lijkt haar script wel heel erg realistisch te worden. Startdatum: 2 oktober.

YouTube Preview Image

The Gifted

Deze Marvel serie gaat over een doodgewone familie. Zo lijkt het, totdat blijkt dat de kinderen een superkracht hebben. De overheid wil al deze ‘gifted’ mensen uitroeien en zo komt de familie erg onder druk te staan. Ik ben niet per se van science fiction, maar deze trailer is ontzettend goed wat me erg nieuwsgierig maakt. Startdatum: 2 oktober.

YouTube Preview Image

The Mayor

Een rapper meldt zich voor de grap aan als burgemeester, totdat… hij ook echt wordt verkozen als burgemeester. En totaal geen idee heeft hoe dit vak in elkaar zit. Een heel grappig plot lijkt me dit en ook Lea Michele zit in deze serie. Startdatum: 4 oktober.

YouTube Preview Image

The Resident

Een idealistische dokter begint zijn eerste dag met supervisie van een sterke, briljante senior resident (Emily VanCamp) die hem een kijkje geeft in alle goede en slechte dingen op het gebied van moderne dokterschap. Levens kunnen gered worden of ze overlijden, en verwachtingen komen nooit uit zoals je denkt. Startdatum: nog onbekend.

YouTube Preview Image

Will & Grace

As if we never said goodbye. Na 12 jaar is er eindelijk besloten dat deze geweldige sitcom weer terug op de buis komt met de originele cast. En dat is ook nog eens superleuk gedaan met deze trailer waarin ze hun eigen versie van As if we never sais goodbye perfomen. And that is my kind of trailer! Startdatum: 29 september

PS. Er zijn ook rumours dat er een brandweerserie komt die afgeleid is van Grey’s Anatomy. Plus er lijkt misschien wel een vervolg te komen van Pretty Little Liars. Maar dan in de vorm van een andere boekenserie van Sarah Shepard, namelijk The Perfectionists.

 The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

1 comment

  1. Lot

    Zou je erbij kunnen vermelden op welk kanaal deze series worden uitgezonden?

Leave a Reply

Your email address will not be published.