boeken januari

Nieuwe boeken voor een nieuw jaar

Het nieuwe jaar start je met een goede set aan boeken. Daarom heb ik een aantal fijne chicklits en thrillers op een rijtje gezet die stuk voor stuk ware pageturners zijn.

Meg Cabot – Royal Wedding

Dit is het laatste vervolg op de Princess Diaries series. In dit boek volg je weer prinses Mia die inmiddels al een lange relatie heeft met haar vriend. De tabbloids zitten sowieso al achter haar aan en wanneer het uitkomt dat ze gaat trouwen, kan ze zich niet meer op straat vertonen. Hoe gaat ze zich hieruit redden en zorgt ze ervoor dat haar andere geheimen ook bewaart blijven? Echt weer een tof boek is Royal Wedding, wat me eraan herinnert hoe fan ik vroeger van deze boekenserie en films was. Een aanrader! 

Cijfer: 8

Tina Seskis – One Step Too Far

Dit boek had ik meegenomen vanuit het Amazon kantoor waar mijn vriendin werkt. Na snel de kaft te hebben gelezen, leek me dit wel een interessant boek. Een vrouw die vlucht voor haar verleden en een nieuw leven begint in Londen. Zich schuil houdend voor haar verleden, probeert ze een nieuw leven te starten, maar of dat haar gaat lukken en waar ze voor probeert te vluchten is niet duidelijk, tot op het bittere einde. Wat haar grote geheim is, is de rode draad in deze spannende thriller. Hoewel ik in het begin nog even in One Step Too Far moest komen, niet wetende waar dit heen moest leiden, vond ik het uiteindelijk een ware page turner. 

Cijfer: 7,5

Nicholas Sparks – See Me

Waarom ik nog niet alle Nicholas Sparks boeken heb gelezen, is me een raadsel, want wat ben ik een fan van deze schrijver. In See Me volg je Colin en Maria. Twee mensen die helemaal niet bij elkaar passen, maar elkaar uiteindelijk wel vinden. Colin, een ietwat angstaanjagende man met een duister verleden en de Spaanse Maria die alles netjes en prima voor elkaar heeft. Wanneer Maria gestalkt wordt, lijken de vingers gewezen te worden naar Colin en niemand lijkt haar te geloven, totdat het noodlot toeslaat. Een boek waarin drama, actie en veel romantiek elkaar groots afwisselen. Heerlijk voor als je even behoefte hebt om je heel even in een andere wereld te wanen en een hoge dosis aan romantiek nodig hebt.

Cijfer: 8,5

Simone van der Vlugt – Aan niemand vertellen

Nog een thriller in dit rijtje, maar dan van Nederlandse bodem. In Aan Niemand Vertellen volg je politie-agente Lois die een moordzaak moet oplossen. Een vermoorde man waarvan zijn geslachtsdelen zijn afgesneden en er zijn geen enkele leads te vinden over wie het gedaan zou kunnen hebben. Uiteindelijk blijkt de waarheid complexer in elkaar te zitten dan gedacht en moet Lois vechten voor de waarheid met gevaar voor eigen leven. Een spannende thriller die echt heerlijk was om te lezen. Ik denk dat dit boek alle facetten had van een goed verhaal.

Cijfer: 8

Nicholas Sparks – The Longest Ride

Na het zien van de film, moest ik er toch ook aan geloven om het boek te lezen. In The Longest Ride lees je over het liefdesverhaal van studente Sophia en rodeo rijder Luke die op elkaar verliefd worden. Ondertussen lees je ook over het levensverhaal van Ira, die een auto-ongeluk heeft gehad en zich verbeeld dat zijn overleden vrouw Ruth bij hem in de auto zit. Deze twee verhalen zijn uiteindelijk met elkaar verstrengeld tot een groot, romantisch verhaal. Het mooie van dit soort verhalen is, is dat ik dan lekker loop te zwijmelen over het vinden van de ware en alles wat er nog meer bij komt kijken wat in het normale leven vaak wat onrealistisch is. Ach ja, je moet wat hebben om over te lezen natuurlijk ;).

Cijfer: 8SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.