New In: wollen baret

muts1
Poe wat is het toch weer lekker koud aan het worden! En ik ben koukleum nummer 1, dus de winter is niet voor mij weggelegd. Een van de leukere dingen aan de winter zijn de feestdagen (inclusief mijn verjaardag), warme chocolademelk drinken, maar bovenal lekkere breisels dragen. Want ja, zelf kleding breien en het vervolgens niet aan kunnen doen is ook zo’n bummer. Soms is het echter ook heel leuk om mooie breisels te kopen en deze af te wisselen met die van jezelf.

muts4

Ik heb 2 jaar geleden een hele mooie set gemaakt in dezelfde stijl: een mooie sjaal, muts en handschoenen. Superleuk om je zelfgemaakte setje aan te kunnen dat ook nog eens matcht! Ik maakte dit echter met gewone wol en die is nu eenmaal niet bestand tegen de strenge Nederlandse winter :(. Omdat het ook leuk (correctie altijd leuk) is om kleding te kopen, is het ook leuk om lekkere breisels tegen te komen. Vooral met een lekkere dikke en zachte draad. Als je iets van breien af weet, weet je misschien dat de echt goede wol best duur is. Als je dus wat wilt maken, kan het soms net zo duur of duurder zijn dan de kleding die je in de winkels koopt. Nou ja, ik vind breien heel erg leuk om te doen, maar als ik dat wat ik wil gewoon in de winkel kan krijgen, waarom dat dan niet gewoon meenemen?

muts3

Zo ook deze muts! Ik mag mezelf gelukkig prijzen dat ik deze muts kreeg, maar ik draag hem nu elke dag en ik laat, hoe triest ook, mijn zelfgebreide muts links liggen (= gewoon in de kast dus). Hoe mooi mijn eigen muts ook is, hij houdt mijn oren niet echt superwarm tegen die harde wind die de hele tijd opspeelt. En ik vind baretten toch zo mooi! Lekker vrouwelijk, mooi en ik vind eerlijk gezegd dat ie ook heel leuk staat :). Deze muts is niet gemaakt van echte wol, maar van acryl, waardoor de muts echt te zacht is en mijn oortjes lekker warm houdt. En deze baret heeft ook nog eens een pompom, kan het nog leuker?

muts2
Deze mooie muts is van Headict.nl en deze versie is de Cold Navy wollen baret en kost €22,-. Ik denk dat ik deze muts echt heel vaak ga dragen komende winter!

Wat vind jij van deze muts?

 

Hoewel dit artikel producten bevat die ik heb mogen ontvangen, bevat het ook mijn eerlijke mening en schrijf ik ook echt wat ik van deze producten vind.The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.