Motivational Health Quotes

Soms heb je een duwtje in je rug nodig. Quotes zijn voor mij een goede motivator en om je extra te helpen met de #enjoyceaflatbelly challenge, heb ik een aantal mooie health quotes voor je op een rijtje gezet.

quote 1

Dit vind ik zo waar! Vaak zijn we geobserdeerd door uiterlijk, maar uiteindelijk gaat het om je innerlijk. En als je goed voor je zelf zorgt, je health en lekker in je vel zit, dan heeft dat absoluut effect op je uiterlijk!

quote 2

Gezond worden doe je niet in 1 dag en heeft ook nooit meteen effect. Zo doet je huid er al een maand over om zichzelf te vernieuwen. Rome is ook niet in 1 dag gebouwd. Weet waarvoor je het doet en houd vol!

quote 3

En niet alleen health, maar vooral heel erg gelukkig. Wat zou het fijn zijn als iedereen anderen zou nemen zoals ze zijn.

quote 4

Zet het uit je hoofd dat je slank moet zijn. Daar gaat het verre van om. Door je te focussen op gezond eten en lekker sporten, komt de rest vanzelf wel. Daar geloof ik in!

quote 5

Ook al heb je nog zo’n spierpijn, je gaat uiteindelijk nog meer pijn (spijt) krijgen als je nu opgeeft. Je bent zo goed bezig. Houd je doel voor ogen en richt je daar op, dan vergeet je die pijn vanzelf wel!

quote 6

Als je net zoals ik bent en een beetje geobsedeerd bent door eten, wat je allemaal mag eten en vooral wanneer, dan kan deze quote nog weleens voor problemen zorgen, maar daarom vond ik hem wel grappig ;).

quote 7

Amen to that!

quote 8

Ik moest zo hard lachen toen ik deze quote las en het laatste gedeelte nog niet had gelezen. En ik maar denken waarom wij vrouwen zo vaak zwarte kleding aanhebben tijdens het sporten ;).

quote 9

Zweten, zweten, zweten zul je! Lekker hard door zetten en hoppa aan die cardio en krachttraining. Ja het is zwaar, maar zodra je klaar bent met je workout, zul je echt trots op jezelf zijn dat je toch weer je grenzen hebt opgezocht en verder bent gekomen.

quote 10

Cute he?! Wat je ook doet, hoe ver je ook met iets bent: jij hebt die stap gezet en dat maakt je al een held. Geeft niet op omdat andere slanker, gespierder zijn of een groter uithoudingsvermogen of betere conditie hebben dan jij. Jij bent nu op dit punt en dat is al veel beter dan toen je nog lui op de bank lag ;). Vergelijk jezelf alleen met jezelf en vier je vorderingen!

Wat is jouw favoriete health quote uit dit rijtje?The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

3 comments

  1. Sabine

    Leuke quotes om te lezen 😀 En inderdaad: als je sport en voor jezelf zorgt voelt het van binnen ook wel beter 🙂

    1. Miss Craftsy

      Dankje! Dat is zeker waar! Welke is jouw favoriet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.