Miss Talks a Lot 7: mijn favorieten van oktober

misstalksalot-2

Hello Autumn! Ik vind trouwens dat je een beetje raar begin haha! De ene keer is het zo koud dat ik alvast mijn winterjas wil aantrekken en dan is het weer heerlijk warm dat je zonder jas naar buiten kunt en van het zonnetje kunt genieten. Hoewel het weer letterlijk op shuffle staat, ben ik alleen maar weer leuke dingen mogen meemaken en laat ik mijn favorieten zien!

favorieten

mango Favorite Blog

Er zijn zoveel vrolijke en leuke blogs dat ik soms echt niet kan kiezen welke nu echt mijn favoriet is haha! Ik lees er dan ook zoveel :). Maar ik moet toegeven dat ik de blog van Justine, My Cup of Care, echt heel veel gelezen heb afgelopen maand. Ik word echt vrolijk van haar Happy Monday artikelen, haar persoonlijke lifestyle-artikelen, fijne reviews en mooie outfit foto’s!

lifestyle-lab-1

mango Favorite Moment

Weet je dat oktober gewoon vol stond van de leuke dingen? Ik heb echt zoveel mogen meemaken! Hoewel de Primark opening in Arnhem net op 30 september was, heb ik hier in oktober nog lang van kunnen nagenieten. En natuurlijk heb ik een baan gekregen! Wow, als dat geen favoriet moment is dan weet ik het ook niet meer :). En natuurlijk mocht ik nog naar een persdag waar ik Kelly heb ontmoet en ben ik naar de Barettenparade en modeshow geweest, woehoe! Het houdt ook nog heel even niet op, want ik ben ook zo blij met jullie als bezoekers!! Ik heb de afgelopen maand echt zoveel meer lezers en volgers erbij gekregen waar ik onwijs dankbaar voor ben, ik kan het ook niet geloven. Dank jullie wel, you guys are the best!

geroosterde-kikkererwten-3

mango Favorite Food

Ik heb echt mijn nieuwe snack ontdekt lieve mensen! Namelijke de geroosterde kikkererwten! Vooral met gedroogde kikkererwten is het erg lekker en je kan ervan blijven snoepen, dat is dan weer niet zo heel handig! Maar deze wannabe borrelnootjes zijn ideaal voor de zin-in-chips trek of wanneer je zin hebt in iets knapperigs.

catrice-palette-1

mango Favorite Beauty

Als het herfst is blijf ik teruggrijpen naar mijn Fox Nox lipstick van Catrice, die is perfect warm oranje en is gewoon helemaal perfect voor de herfst, pompoenkleur haha! Helaas is hij niet meer verkrijgbaar, dus ik moet dringend op zoek naar een goede vervanger. Suggesties zijn super welkom!

kruidnoten-6

mango Miss Craftsy’s Favorites

Oeh la la zoveel leuke artikelen (al zeg ik het zelf) maar welke vonden jullie nu het leukst? Ik heb er zelf ook een zwak voor, heerlijk gezond bakrecepten en jullie dus ook! Het recept voor gezonde pepernoten was namelijk jullie favoriet! En wat mijn favoriet ook was, was de shoplog van Primark Arnhem. Wat een geluk dat ik daar bij mocht zijn en wat een mooie dingen heb ik gekocht! Fijn om te weten dat jullie hetzelfde vinden ;). Tenslotte is mijn 1 jaar happy en healthy artikel superpopulair! Van deze had ik het eigenlijk al verwacht: hoewel ik het supereng vond om mijn resultaten en mijzelf zo online te zetten, wist ik dat er heel veel mensen geïnspireerd door zouden worden. Gelukkig is het zo onwijs goed door jullie ontvangen en heb ik regelmatig met traantjes jullie reacties gelezen!

mango Favorite Comments

In september heb ik weer zoveel mooie reacties mogen ontvangen, het is echt niet normaal. Elke dag kan ik mijn mailbox wel openen om mijn reacties te lezen en denken: aaaah dit is zo lief! En ook dat jullie de moeite nemen om überhaupt te reageren, schitterend. Het doet me zoveel goed en het helpt echt ontzettend om positief te blijven. Daarom zet ik even een aantal lieve reacties op een rijtje:

“Hoi, dankjewel voor dit geweldige recept! Ik heb deze ovenschotel gisteren gemaakt & hij was heerlijk!
Ik heb 150g macaroni gebruikt omdat 100g me wat weinig leek, maar dat was niet echt nodig. Voordeel is wel: we kunnen er vandaag nog een keer van eten ;-)…” – Lies.

“Is dit serieus? GEZONDE PEPERNOTEN! I love this :).” – Leila, Miss Happinez.

“Geweldig recept! Ik eet al een poos gluten- en suikervij maar tot nu toe niks gevonden om mijn wraps te vervangen. Tot gisteren! Heerlijk! Net als de havermoutpizza bodem die ik afgelopen zaterdag heb gemaakt. Thanx!!!” – Maartje.

“Wat ontzettend gaaf dat je broertje bij de korps mariniers zit! Ik vind dat echt ontzettend knap! Verder heb je een mooie dag gehad zie ik! Heel leuk om te lezen meid!” – Esther, Looks by Esther.

“Aah wat te gek je nieuwe baan! Van harte topper, heerlijk nieuws :D En wat is die trui mooi, wow dat je die zelf hebt gemaakt is echt ongelooflijk knap!” – Dagmar, By Dagmar Valerie.

“Woooow, ik ben zo plaatsvervangend trots. Wat stoer van je om dit alles ook met ons te delen. Toppertje en je bent onwijs prachtig. Stralende mensen zijn dat namelijk altijd. ;)” – Naomi, Naomi Felesita. (ik kreeg op dit artikel zoveel lieve en mooie reacties, thanks, jullie zijn geweldig!)

Het was zo moeilijk om te kiezen maar echt superbedankt iedereen! Of je nu wel een mooie reactie hebt geplaatst of niet, ik vind het sowieso al vet dat jullie mijn blog hebben bezocht en mijn artikelen lezen. Dikke kudoos voor jullie! Oja, en feedback vind ik ook altijd fijn, dus mocht je nog tips of opmerkingen hebben over Miss Craftsy over wat er beter kan of waar je meer over zou willen lezen, dan hoor ik het graag! Hieronder in de comments of stuur een mailtje!

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.12 comments

 1. Nele

  Wat fijn om te lezen 🙂

 2. Justine

  Ah wat een fijne favorieten! Wat super lief dat mijn blog afgelopen maand jouw favoriet was, hele lieve woorden ook. Net als al je lieve reacties op mijn blog. You just made my day <3

  1. Miss Craftsy

   Graag gedaan lieve Justine! Ik meen het ook echt :). En hoe tof is het om iemands dag helemaal goed te maken? Ik vind het geweldig <3

 3. Judith - myfoodblog.nl

  Leuk om te lezen en toevallig heb ik laatst ook de geroosterde kikkererwten ontdekt. Te lekker 🙂

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel! Aah jaaa ze zijn echt heerlijk, en stiekem een beetje verslavend haha!

 4. Maaike

  Heerlijk artikel, ik word er ook erg vrolijk van!

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel! Wat goed om te horen, ik vind het geweldig om te zien dat mensen vrolijk worden van mijn blog 🙂

 5. Manon

  Leuk om te lezen, veel leuke favorieten 🙂

 6. Anneleen

  Wat een vrolijk artikel, hier word ik spontaan mee-blij van! 😉 ik heb je receptje van gezonde pepernoten gemist, ik ga snel kijken! X

Leave a Reply

Your email address will not be published.