Miss Loves a Lot of Blogs

miss-loves-6

Als er iets is waar ik echt vrolijk van wordt dan is het wel heerlijk blogs lezen. Mooie, inspirerende blogs waar veel liefde en zaligheid in is gestoken, ik houd er echt van en kan er ultiem van genieten. Daarom deel ik vandaag mijn favoriete blogposts van afgelopen maand die je gewoon gelezen moet hebben!


miss-loves-1

Ik kan er natuurlijk niet omheen: de langverwachte single van Teske is uitgekomen! En wat is hij goed. Ik moet eerlijk bekennen: de eerste keer dat ik hem hoorde vond ik hem niet zo, maar het refrein vond ik wel meteen leuk. En hoe vaker ik hem nu hoor, hoe leuker ik hem vind en dat is alleen maar goed, want dat zijn de beste liedjes! Ik betrapte mezelf er ook op dat ik hem onder het bloggen opeens zelf aan het zingen was haha! Oja, en heb je ook al de parodie van Vera en Sanne gezien? Die is ook heel erg tof geworden!

Daarnaast werd ik helemaal geraakt door het artikel van Cynthia. Zulke columns zie je niet vaak verschijnen op haar blog, maar ik deze zet je toch wel weer even met beide benen op de grond. Een leuke vergelijking, want deze column gaat over een gesprek dat Cynthia had gehoord van twee mannen waarvan de een tegen de ander zei dat hij eigenlijk geweldige benen heeft. Dat is toch geweldig?! Als je dat zo kunt zeggen? Niet alleen het feit dat je zo blij met jezelf kan zijn, waar veel mensen nog van kunnen leren, maar ook het geven van complimenten vind ik belangrijk. Ik denk dat we dat met zijn alleen veel te weinig doen!

miss-loves-2

Ik vind FitBeauty sowieso al een inspiratiebron en ik geniet elke dag van haar artikelen. En dit soort inspiratie artikelen zijn briljant als je even niet meer weet wat voor gezonde maaltijd je nu weer op tafel kan zetten. En guess what? Het is nog eenvoudig ook nog!

Ik lees zoveel verschillende dingen over honing. Is het nu wel of niet geraffineerd, wel of niet gezond en houdt het je bloedsuikerspiegel nu wel of niet stabiel? Veel verschillende ideeën, maar ik vind het dan altijd nog prettig om er zoveel mogelijk over te lezen. Ook dit informatieve artikel over waarom honing niet gewoon suiker is, is weer heel erg interessant om te lezen en gaf me weer een fijne openbaring.

miss-loves-3

Kelly schreef een artikel over 10 dingen die ze zichzelf altijd voorneemt maar die ze uiteindelijk nooit doet of waar ze nooit aan toe komt. Heel herkenbaar en een origineel artikel zeg ik het zelf. En het zet je ook aan het denken, welke dingen blijven er bij mij liggen en welke moet ik nu echt gaan doen ook!

Als happy girl krijg ik instant gelukshormonen van andere happy artikelen, of sowieso bijna van alle artikelen van Femke. Hier maakte ze weer een van haar befaamde lijstjes waar ze 16 dingen beschrijft waar je meteen gelukkiger van wordt, en wie wil dat nu niet? Ook dit is so true en herkenbaar! Misschien had ze haar eigenlijk artikel ook kunnen toevoegen als instant happy moment, bij deze doe ik het! En kijk meteen ook even het in de file staan is eigenlijk toch leuk filmpje!

miss-loves-5

Hoewel ik niet Sinterklaas vier, is dat voor mij wel altijd het moment om dingen met speculaas te eten. God wat houd ik daar toch van! Sabine maakte een volgens mij ongelofelijk lekkere speculaas cheesecake, ik bedoel we hebben het hier wel over cheesecake he! Een ultieme taart om te serveren tijdens het heerlijk avondje 🙂

Willemijn en Martine zijn volgens mij goed bezig op hun nieuwe blog 2WMN en daar kwam ik een interessant artikel tegen die helemaal op mij van toepassing is nu, namelijk over fulltime werken en het huishouden. Afgelopen week was mijn eerste week voor mijn nieuwe, superleuke fulltime baan, maar je hebt natuurlijk vrij weinig tijd voor het huishouden. Wat kan je dan doen om het toch spik en span te houden? Een heel leuk, verfrissend en handig artikel! (hoewel ik dan toch dat vriendje moet hebben om taken te verdelen).

miss-loves-4

Ik ben een echte film en series verslaafde en ik vind dan ook echt heel tof om via andere nieuwe series te ontdekken. Hoewel ik momenteel loaded mijn aan mijn eigen series lijstje, lijkt me deze serie, Believe, ook echt een hele mooie! Kelly is in elk geval helemaal hooked en dat maakt mij natuurlijk ook erg nieuwsgierig!

Als een soort van health freak probeer ik vaak gezonde keuzes te maken, maar dat valt niet altijd mee. (zo mag je op het werk je frietbestelling doorgeven en hoppa zonder een rationele gedachte had ik mijn broodje frikandel al besteld, oeps!). Daarom is het altijd handig om tips van anderen te lezen over hoe zij met gezond eten en gezonde keuzes omgaan. Daisy beschrijft 11 tips die erg handig zijn om gezond uit eten te gaan, hopelijk heb jij er ook wat aan!

Dit waren alweer mijn favoriete artikelen die ik erg leuk vond de afgelopen maand! Ik ben benieuwd wat jullie van dit artikel vinden! Leuk ter inspiratie? Zit er een artikel bij die je echt leuk vindt om te lezen? Let me know!Want to finally stop Stress Eating?

Stress eating at the end of a long day?
Always starting with a new diet on Monday?
Eating away your emotions?
And do you want to end this?

Download my FREE ebook with
21 Simple Strategies to Stop Stress Eating!
21 comments

 1. Teni

  Aaaaah wat leuk Joyce! 🙂 En zo kom ik ook weer achter mooie blogs!
  xxx

  1. Miss Craftsy

   Hahaha dankjewel Teni! Leuk he, zo inspiratie op doen 🙂

 2. diana

  oooh jee dat gaat me weer tijd kosten haha. de meeste lijken me zeker interessant, dus dat wordt lezen lezen en nog eens lezen.

  1. Miss Craftsy

   Whoops! Heel, heel en heel veel plezier met lezen dan! Enjoy!

 3. Roshelle

  Zeker leuke favo’s! Veel om te lezen!

 4. Kim

  Wauw wat een flinke dosis inspiratie geef je ons hier! Bedankt voor de tips. Ik ga weer lekker lezen 🙂

  1. Miss Craftsy

   Haha thanks Kim, wat een heerlijke enthousiaste reactie! Heel veel leesplezier dan!

 5. Manon

  Leuk overzichtje, ik moet nog echt veel blogs lezen haha

 6. overthuis

  Wat leuk weer zo’n rijtje! Gelijk weer wat nieuwe dingen te lezen! 🙂

  1. Miss Craftsy

   Kijk, dat vind ik nu mooi om te horen, dankjewel!

 7. Sax and the Pretty

  Help ik kom om in de blogs! Het is alweer 12.30 en ik zit nog steeds blogs te lezen! Schande schande.

  1. Miss Craftsy

   Haha dat is dan weer een nadeel van een artikel als deze he 🙂

 8. Xaviera

  Leuk zo’n overzicht van alle mooie blogposts van anderen! De meeste ken ik al maar ik ga gauw bij FitBeauty kijken 🙂

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel! Zeker doen, ik vind Teni echt heel tof!

   1. Teni

    <3 !!!

 9. Anneleen

  Het grootste deel van de artikeltjes ken ik nog niet, ga gelijk even lezen!

  1. Miss Craftsy

   Superleuk om te horen, heerlijk he, inspiratie 🙂

 10. Manon

  Oeh zo veel leuke blogposts, het meerendeel heb ik nog niet gelezen. Zeker even doen dus 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.