Miss Craftsy’s Giveaway #2 Alpro

winactie-alpro

Mijn nieuwe favoriete chocolademelk van dit moment: de amandelmelk Dark Choco van Alpro! Ik weet nog dat Femke helemaal in verrukking was dat ze nu chocolademelk kan proeven omdat ze lactose-intolerant is. En voor een versie met amandelmelk, smaakt deze echt verrassend goed!

Wat ik zo fijn vind aan Alpro is dat ze van een ‘gewone’ melk of yoghurtversie zulke lekkere producten weten te maken. Ik was eerst nogal sceptisch over de chocolademelk, want ja, dat zal toch niet smaken als de chocolademelk zoals ik hem gewend ben. Maar schijn bedriegd, want hij smaakt dankzij de lichte amandelsmaak misschien zelfs lekkerder ook! En doordat hij lactosevrij is, kan je hem naar hartelust drinken als je daar gevoelig voor bent. Helaas is hij niet suikervrij, maar we knijpen een oogje toe ;).

mango De Alpro Dark Choco winactie

Wat krijg je precies? Ik mag 5x een pak Alpro Dark Choco weggeven, dus heb je verrukkelijk veel zin in chocolademelk en zou je het leuk vinden om deze heerlijke chocolademelk binnenkort in je brievenbus te krijgen? Doe dan mee!

mango Hoe maak je kans op het Alpro Dark Choco pakketje?

– Volg Miss Craftsy via Bloglovin en/of via Facebook.
– Like de Alpro pagina op Facebook.
– Laat een reactie achter met een geldige e-mail en vertel waarom jij de chocolademelk graag zou willen winnen.

Om extra kans te maken mag je het volgende doen:
– Volg Miss Craftsy op Twitter (+1)
– Volg Miss Craftsy op Instragram (+1)

Je kunt meedoen met deze winactie tot en met zaterdag 17 januari 2015. De winnaar krijgt vanzelf per e-mail bericht!The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

10 comments

 1. Kaylani

  Lactose intollerant persoon hiero! Aangezien ik erg veel van chocomelk houd is het nogal rot als je dan toch stiekem een glas pakt, er dan vervolgens 2 weken last van te hebben. Dit zou dus een mooie oplossing zijn! Ik volg je via Bloglovin en heb de FB-pagina van Alpro meteen een like gegeven 🙂

 2. Roxanne

  Oh, ik ben erg benieuwd naar deze! Ik ben altijd blij met Alpro producten omdat ik dankzij hun toch bijvoorbeeld chocolademelk kan drinken. Zonder er meteen last van te krijgen. Tja, lactose intolerantie wordt een stuk leuker dankzij Alpro!
  Ik volg je op Bloglovin, facebook (Roxanne Logister), Twitter (Miss_Roxx) en Instagram (superhettie) en ook Alpro volg ik op Facebook

 3. Anneliese de Waal

  Heerlijk chocolademelk, ik drink graag het merk Alpro, ben erg benieuwd naar de chocolamelk 🙂

 4. iulia van empel-stamate

  ik zou graag willen winnen voor mijn zoontje die iedere dag choco melk drinkt. Ik ben op zoek naar een gezondere alternatief chocolademelk

 5. dar

  Heerlijk, ik hou van chocolademelk. En omdat ik allergisch ben (lactose intolerant) kan ik helaas niet van alles chocolademelken genieten..

  Ik volg je op bloglovin, facebook en instagram (Apro wordt natuurlijk ook gevolgd) onder naam mijn naam, die je bij mijn email adres kan vinden.

  LIEFS,

  DARY

 6. saskia

  Chocolademelk met een natuurlijk tintje, waarom niet?!
  Mijn moeder en ik zijn super fans van alpro soja producten, alleen kunnen wij er niet altijd van genieten omdat het soms gewoon te duur voor ons is..
  Ik zou het erg leuk vinden om mijn moeder te verassen met een lekker drankje zoals deze alpro soja dark choco chocolademelk!!

  Ik ben tevens een groot fan van uw blog!

  Vriendelijke groetjes,
  Saskia.

 7. melissa

  Ik doe mee voor mijn 2 jarige zoontje met een KMA en soya allergie. hij krijgt nu ook toetjes o.b.v. amandelmelk, maar heb nooit gewone amandelmelk of chocomelk gegeven en hij wil natuurlijk ook wel drinken wat grote zus drinkt. Ik ben daarom heel benieuwd hiernaar. Ik volg en like je via BL (melissavanstipdonkmaas), FB (melissa.vanstipdonkmaas), instagram (melissamaas1984). gr. melissa

 8. Lies

  Ik ben dol op chocomelk, maar kan dat helaas meestal niet delen met mijn beste vriendinnetje omdat zij lactose intolerant is en heel ziek wordt van melk…. Dit is natuurlijk dé oplossing!!

 9. Anniek

  Gek op chocomel: check. Gek op Alpro: check. Ik doe hartstikke graag mee! Laatst hadden we nog een pak vanille soya yoghurt staan, ook al zo lekker. Deze chocomel lijkt me ook niet verkeerd, lekker naast een kacheltje met een warme kop chocolademelk. Hm. 🙂 Ik volg je op Bloglovin, instagram, en heb de facebook pagina van alpro geliked. Duimen!

 10. Cheyenne

  De chocolademelk klinkt heerlijk. Ik ben zelf niet lactose intolerant , maar ik kan slecht tegen koeienmelk. Ik hou van chocolademelk dus ik ben erg benieuwd hiernaar.
  Ik volg je op bloglovin, Facebook, twitter en instagram en alpro op facebook onder mijn naam cheyenne jansen.

  Fijne dag!

  Groetjes,

  Cheyenne Jansen

Leave a Reply

Your email address will not be published.