engeland christchurch oxford

Mijn trip naar Engeland in 10 foto’s

Vorige week was ik een aantal dagen in Engeland om mijn nichtje en een vriendin op te zoeken. Ik bezocht Cheltenham, Gloucester, Oxford en Bournemouth en ik laat jullie mijn tripje zien in 10 foto’s.

engeland historisch oxford

De contrasten en de lente vind ik zo mooi op deze foto overkomen. Ik wil me meer gaan focussen op fotografie en vind het leuk van mijzelf dat ik soms hele mooie plekjes zie die ik heel graag vast wil leggen. Zoals dit plekje bij het kasteel in Oxford.

engeland uitzicht oxford

Typisch Engeland. De dubbeldekker bussen en de authentieke historische architectuur, is er altijd wat om te zien. Helemaal vanaf een uitkijkpunt.

engeland north lodge

En om maar even bij de architectuur te blijven: ik kon ook zo genieten van alle schattige huisjes hier. Deze cottages zijn te adorable om naar te kijken en geen huis is hetzelfde. In tegenstelling tot in Nederland waar je blokken lang dezelfde huizen kunt hebben.

engeland grappig

De Engelsen zijn niet alleen charismatisch, ze zijn ook erg grappig. Toen ik deze fietsen bij dit bordje zag, kon ik het niet laten om deze foto te schieten.

engeland christchurch oxford

Misschien wel het mooiste plekje van Oxford: de Christchurch kathedraal. Een immens groot gebouw waar nu studenten wonen en waar ook de eetzaal uit Harry Potter is opgenomen. Deze plek lijkt inderdaad uit een film te komen, maar dan is het gewoon echt. Ideaal om in het parkje ernaast lekker te chillen.

engeland architectuur

Dat ik verliefd ben geworden op Oxford mag nu wel duidelijk zijn. Dankzij alle studenten die hier op de universiteit studeren, is het een authentieke stad die erg levendig is en waar een hele fijne sfeer heerst. Een must go!

engeland telefooncel

Wat nooit mag ontbreken in een Engels overzicht, zijn natuurlijk de telefooncellen. Ik vond dit groepje in Cheltenham en ze vonden het totaal niet erg om even voor me te poseren.

engeland gloucester

Gloucester is geen grote stad, maar mag trots zijn op haar kathedraal. Ziet deze foto er bekend uit? Dan kan je het zomaar herkennen van verschillende scènes uit de Harry Potter films. Life is a fairytale.

engeland the new forest

In het nationaal park The New Forest ging ik met mijn vriendin mountainbiken midden tussen de wilde paarden. Hoewel deze niet dicht bij ons stond, vind ik de positie, de spiegeling van het paard in het meer en al het groen te prachtig. Ik denk dat dit mijn mooiste foto is van mijn tripje naar Engeland.

engeland bournemouth

En Bournemouth? Dat staat vooral bekend als kustplaatsje. En dan kunnen natuurlijk de gekleurde strandhuisjes niet ontbreken :).

Wat is jouw favoriete foto?The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.