Mijn steuntjes in de rug voor bij het sporten

amiset productenSoms kan je wel een beetje hulp gebruiken bij het creëren van een gezonde levensstijl en vooral al je veel sport. Daarom laat ik je vandaag 3 producten zien die je net dat goede steuntje in je rug kunnen geven.

Hard Body

Okee, dit klinkt misschien iets heftiger dan het eigenlijk is. Hard Body is een eiwitshake die je direct na een workout neemt voor je spierherstel. Eiwitten zorgen er namelijk voor dat de scheurtjes in je spieren die je altijd oploopt zodra je gaat sporten snel hersteld worden door de eiwitten. Eiwitten zorgen niet alleen dat je spieren herstellen, maar ook groeien. Natuurlijk niet zo significant snel dat je na 1 maand een wasbordje hebt, maar wel geleidelijk. Dit eiwitpoeder draagt er dus een klein beetje aan bij dat je net iets sneller getoneder zult worden. En hoe meer je sport, hoe meer eiwitten je nodig zult hebben en het zal je nog tegen vallen om die eiwitten dagelijks voldoende binnen te krijgen. Ben je benieuwd hoeveel eiwitten je dagelijks nodig hebt? Kijk dan even hier. De eiwitshake maak je aan met (soja)melk en hij proeft prima en met een lichte vanille smaak. Ik sport altijd in de ochtend, dus deze shake is altijd ontbijt nummer 1. Ik heb hem nu een tijdje geprobeerd en er gebeuren natuurlijk geen wonderen, maar ik denk wel dat het helpt. Niet alleen herstellen mijn spieren sneller, ik denk dat ik ook langzaamaan mijn spieren sterker en strakker zie worden.

amiset hard body

Green Tiger

Vervolgens zit je de hele dag op het werk of school en dan kan het voorkomen dat je even een dipje krijgt. Dat is niet zo raar, maar je wilt er natuurlijk wel zo snel mogelijk vanaf. En dan is deze Lemon Jack een fijne uitkomst. Een ijsthee die eigenlijk hetzelfde voor je doet als koffie, alleen dan is het beter voor je. Je doet 1 a 2 theelepels van het poeder in je glas, je vult de rest aan met water en dan is het een kwestie van goed doorroeren en opdrinken. Ik geef toe dat het poeder er niet al te smakelijk uit ziet, maar de ijsthee zelf is lekker verfrissend. Helpt het nu echt met mijn energielevel? Ik heb het idee van wel, hoewel het natuurlijk ook tussen de oren kan zitten. Maar als het werkt dan werkt het toch? En bovendien is het erg lekker en een welkome afwisseling met het water dat ik de hele dag door drink.

amiset green tiger

Magnesium

Magnesium is een mineraal dat je helpt bij vermoeidheid maar ook helpt om blessures te voorkomen omdat het helpt je spieren te ontspannen en ze goed te laten functioneren. Ook helpt het weerstand te bieden tegen spanning en stress en versterkt het je concentratievermogen. Mijn huisgenootje had ooit een blessure waar ze maar niet vanaf kwam en toen bleek dat ze een magnesium tekort had. Ze ging extra magnesium slikken en ze was in een mum van tijd van haar blessure af. Bijzonder he? Dit magnesiumpoeder meng je met wat melk of sap ongeveer 1 uur voordat je gaat slapen. Persoonlijk vind ik het poeder een beetje een gedoe om telkens elke avond aan te maken en heb ik liever een pil, maar he als dat alles is. Of ik nu minder blessurew zou oplopen weet ik niet omdat ik ze op een liesblessure na nooit heb gehad. Wat ik wel interessant vond is dat ik nadat ik hiermee begon veel energieker was en me echt veel beter kon concentreren, iets waar ik best veel moeite mee heb en ook is stress niet mijn grote vriend. Grote kans dus dat ik een magnesium tekort had. Een echte uitkomst dus!

amiset magnesium

Fijne producten dus van Amiset die mij echt ondersteunen in het proces om fitter te worden. En elk steuntje in de rug dat helpt kunnen we natuurlijk wel gebruiken!

Lijkt jou deze producten ook wat?The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.