2016-in-muziek

Mijn 2016 in muziek

Muziek brengt geluk, vreugde en mooie herinneringen. Bij veel liedjes die ik hoor, heb ik wel een herinnering en zo ook bij allerlei dingen die ik in 2016 heb meegemaakt. Dit is mijn 2016 in muziek.
YouTube Preview Image

Love on Me – ​Galantis

Hier heb ik niet een bepaalde herinnering bij, maar dit is een van mijn favoriete nummers van dit moment. Het is een liedje dat ik recentelijk pas heb leren kennen en het is zo fijn upbeat nummer dat mij helemaal vrolijk maak als ik even down en gestresst ben. Lekker opzetten en meedansen!

YouTube Preview Image

Scared of Happy – Fifth Harmony

Ik mocht dit jaar zomaar gratis naar een concert van Fifth Harmony! Het mooie was dat ik heel graag naar dit concert wilde en door het te wensen, werd ik uiteindelijk zo gelukkig gemaakt met een kaartje! Scared of Happy is mijn favoriete plaat van het nieuwe album van Fifth Harmony. Vooral omdat het een fijn nummer is en ik juist helemaal niet bang ben om blij en gelukkig te zijn.

YouTube Preview Image

One moment in time – Whitney Houston

Whitney Houston is sowieso een geweldige zangeres. Elk nummer van haar is echt een masterpiece. Dit jaar ben ik naar de musical The Bodyguard geweest en daar werd ik weer opnieuw verliefd op de liedjes van Whitney Houston. Vooral One moment in time was echt een geweldig nummer in de musical en die lyrics zijn zo mooi. “I want that moment in time, when I’m more than I thought I could be, when all of my dreams are a heartbeat away.” Jij kan alles bereiken wat je maar wilt en je dromen achterna gaan.

YouTube Preview Image

Bonfire – Felix Jaehn ft. Alma

Afgelopen zomer ging ik voor mijn werk naar New York en daarna bezocht ik Philadelphia, Baltimore en Washington D.C. In Baltimore ontmoette ik Anna-Liisa en zij introduceerde me aan dit liedje. Een geweldig lekker nummer dat me nog altijd nog terugdenken aan mijn (werk)vakantie.

YouTube Preview Image

Hide  Away – Daya

Dit is nog een liedje van mijn zomervakantie in Amerika. Ik had nog nooit van Daya gehoord en zodra ik dit nummer hoorde wilde ik alleen maar meer. Zodra ik thuis kwam, heb ik dan ook lekker veel nummers van haar op mijn Spotify gezet.

YouTube Preview Image

Grow up – Olly Murs

Grow up is een van de nieuwere singles van Olly Murs. Ik heb Olly Murs dit jaar pas voor het echt ontdekt. Natuurlijk kende ik al nummers van Olly, maar dit jaar werd ik pas echt fan. Echt bijna elk nummer van hem vind ik geweldig en maakt me vrolijk. Olly lijkt me ook een geweldig leuke en grappige man en dat zie je ook weer terug in dit liedje.

YouTube Preview Image

Sexy als ik dans – Nielson

Dit is niet per se een liedje dat ik erg leuk vind. Maar ik maakte dit najaar met mijn nichtje een citytrip naar Gdansk in Polen en dat vonden wij zo’n grappige naam dat je daar vet leuke woordspelingen mee kunt maken. Zoals ik voel me sexy als ik Gdansk of Gdansken aan zee.

YouTube Preview Image

Can’t stop the feeling – Justin Timberlake

Dit liedje is voor mij 2016. Zo fijn nummer, het maakt me altijd blij en je gaat er maar mee door. Ik denk echt wanneer ik 2016 moet samenvatten in 1 liedje, dan zou ik deze kiezen!

Welk liedje maakt jouw 2016?!SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.