Dit las jij het meeste in 2016

In 2016 zijn er weer een hele hoop artikelen verschenen, maar welke waren nu echt populair, het smakelijkst, het leukst of het meest interessant. Je ziet het in deze top 10 meest gelezen artikelen van 2016.

gezonde cheeseburger ovenschotel

1. Cheeseburger casserole

Niet alleen jullie populairste recept van 2016, ook een regelrechte hit onder mijn collega’s. Ze konden er geen genoeg van krijgen en vragen er stiekem nog regelmatig naar of ik de cheeseburger casserole wil maken.

salade met aziatische kip

2. Aziatische kip salade

Op nummer twee staat deze eenvoudig te maken Aziatische kip salade. Lekker als lunch of als lichte, zomerse avondmaaltijd. Met een heerlijk Aziatisch tintje.

chocoladerepen

3. Paleo chocoladerepen

Ben je op de koolhydraten aan het letten, wil je slanker worden of heb je een andere reden waarom je graag paleo zou willen eten? Trakteer jezelf dan op deze gezonde paleo chocoladerepen.

kokoscake

4. Pecan kokoscake

Jullie lezers houden net als ik wel van bakken en natuurlijk ook van het op eten. Gelukkig is dat geen probleem met deze gezonde pecan kokoscake. Een tropische en knapperige verrassing!

griekse kofte

5. Paleo kofte

Ook paleo is erg populair. Ik heb dan ook heerlijk genoten van deze paleo kofte. Een gezonde en koolhydraatarme versie op de Griekse kofte.

langzaam gegaarde kip met groenten

6. Marokkaanse kip uit de slowcooker

In 2016 kreeg ik voor mijn verjaardag een slowcooker. Een heel fijn apparaat waar je tijdens je werk gewoon een maaltijd kunt bereiden. Zo probeerde ik deze Marokkaanse kip uit en dat was een ware winnaar!

the military diet

7. The Military Diet: 4.5 kilo afvallen in 1 week?

Mijn meest besproken artikel van 2016 denk ik wel. Want is het mogelijk om 4,5 kilo af te vallen in 1 week? Ik probeerde het zelf uit met The Military Diet.

gezonde mayonaise

8. Welke mayonaise en chilisaus is het gezondst?

Soms heb ik wel zin in een sausje en eet ik graag wat mayonaise of chilisaus bij mijn diner. Maar welke saus is nu het gezondst als je toch een saus wilt kopen in de supermarkt? Ik deed de test.

chili met courgette en wortel

9. Paleo chili

Ook chili kun je geheel in paleo stijl maken. Heerlijk met gehakt en lekker veel groenten. De moeite waard!

wraps met ricotta saus

10. Gezonde en romige wraps met zoete aardappel

Wraps are always a good idea. Lekker Mexicaans, of toch iets anders tussen dit stukje heerlijks? De variatie is in elk geval eindeloos en zo maakte ik in 2016 onder andere deze wraps met zoete aardappel.SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.