Max Factor False Lash Effect Fushion mascara

max-factor-flared-wings5

Een mascara waarmee je superlange wimpers krijgt, dat moet ik gedacht hebben toen ik deze mascara wilde uitproberen, want met de Max Factor False Lash Effect denk je echt reuze wimpers te krijgen; geen moeilijk gedoe met nepwimpers (het lijkt me zo lastig, ik heb ze zelf eigenlijk nooit opgehad haha), maar gewoon met mascara die nepwimpers creëren.

max-factor-flared-wings1

Ehmmm ja… zoals je misschien uit de introtekst al hebt kunnen lezen ben ik niet bijster enthousiast over deze mascara. En het gekke is dat sommige bij deze mascara zweren, wat tevens de reden was waarom ik deze Max Factor mascara gekocht heb om uit te proberen.

max-factor-flared-wings3

Ik vind bijna alle Max Factor mascara’s heel fijn om mee te werken: ze liggen fijn in de hand, ze hebben fijne borsteltjes en ze geven zo ieder op hun eigen manier het gewenste effect, super dus. Maar dit is denk ik dan het lelijke eendje in de collectie haha. Op zich heb ik geen afkeer tegen grote borsteltjes, en kan ik er ook best wel mee werken, maar ik vind deze te groot en te lomp. Met het grote borsteltje zou je dus extra veel volume en lengte moeten krijgen, maar ik vind nu niet dat ik dit meer kreeg dan bij elke andere willekeurige mascara.

max-factor-flared-wings2

Het is een groot, dik borsteltje waar dan weer kleine haartjes aan zitten. Nu denk ik dan weer: hoe kan deze combi er nu weer voor zorgen dat je zoveel volume krijgt? Ik zou de haartjes dan iets langer maken: zo lijkt het me dat je je eigen wimpers beter kunt scheiden en je de mascara beter kunt verdelen en ook echt tot in de puntjes van je wimpers krijgt, zodat je echt superveel volume en lengte krijgt, maar hee dat ben ik, en ik ben natuurlijk geen mascara ontwerper :p.

max-factor-flared-wings7

En toch is er duidelijk meer volume en lengte te zien als ik de mascara op heb, dus je zou kunnen zeggen dat hij zijn werk heeft gedaan. Wat ze er dan niet bij zetten is dat het borsteltje nogal klonterig werkt en dat hij mijn wimpers niet mooi scheidt. Vooral de wimpers bij het buitenste gedeelte van mijn oog zitten een beetje op een hoop. En bovendien is dat borsteltje gewoon eigenlijk 3x keer niets. Ik pak dan toch liever een andere mascara merk ik nu.

max-factor-flared-wings6

Maar omdat hij me toch wel heel veel volume geeft aan mijn wimpers, pak ik hem heel soms als ik ‘s avonds een feestje heb ofzo. Dan heb ik ook meer tijd om ervoor te zorgen dat de mascara er goed op komt haha. Voor dagelijks gebruik wanneer je naar je werk of school gaat zou ik hem daarom ook niet aanraden. Veel te veel gedoe met dat grote, best knoeibare, borsteltje, waardoor je niet even snel mooi je mascara op kan doen.

max-factor-flared-wings4

Omdat toch iedereen haar eigen favoriete mascara heeft, ben ik benieuwd of jullie deze mascara ook weleens hebben uitgeprobeerd en hem wel fijn vinden werken. Of juist ook niet natuurlijk ;). Waarschijnlijk komt het ook door de vorm van je ogen en je wimpers dat iedereen een bepaalde mascara wel fijn vindt werken en een ander niet.

De Max Factor False Lash Effect mascara is te koop bij de drogist voor €16,99.The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

8 comments

 1. Rosanne

  Je ziet wel dat deze mascara echt effect heeft op je wimpers. Wel echt balen dat hij klontert en de wimpers niet goed kan scheiden. liefs x

  1. Miss Craftsy

   Aaah thanks! Ja op zich is hij wel fijn, als je de tijd ervoor neemt haha. Maar ik kies dan toch liever voor een andere 🙂

 2. Amy

  Deze mascara heb ik nog nooit geprobeerd. De regulier False Lash Effect wel en daar was ik altijd zeer tevreden over.

  1. Miss Craftsy

   Ja waarschijnlijk is iedereen ook idd positief over die normale. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik thuis pas zag dat ik niet de originele had. Maar ik neem aan dat de originele ook zo’n groot borsteltje heeft en dat is geloof ik toch niet helemaal mijn ding

 3. Manon

  Ìk vind hem er erg goed uitzien.

 4. Agneta

  Op zich ziet hij er wel erg mooi uit. Ik heb net de pupa vamp ontdekt en helemaal fan!

  1. Miss Craftsy

   Op zich wel ja, maar ja dan heb ik nog mooiere haha! Pupa vamp ken ik nog niet, ik ben benieuwd!

Leave a Reply

Your email address will not be published.