gezonde falafelwraps met tzazikisaus

Maaltijden om te koken in maart

Heb je inspiratie nodig om lekker en gezond te kunnen koken in maart? Met deze maaltijden met seizoensgroenten kan je heerlijk en gemakkelijk aan de slag!

Rode bieten risotto

Hoewel het in maart al wat warmer wordt, kan en mag je nog steeds wel genieten van een goede risotto. En deze risotto versie met rucola en rode biet is daar een perfecte tussenvorm van.

Paddestoelenburgers

Met champignons kan je zoveel verschillende kanten op en ik kan echt genieten van het maken van vegetarische burgers met groenten. Zo ook deze heerlijke paddenstoelenburgers. Een heerlijke vegaburger die er ook nog eens echt uitziet als een hamburger.

peer-feta-salade

Peer feta salade met veldsla

Met veldsla kan je altijd wel vooruit. Maar veldsla smaakt nu eenmaal naar lente en dat is wat we gaan vieren in maart. Deze salade met veldsla, mais, peer en feta is perfect als lente lunch in maart.

Zuurkoolschotel

En wanneer het dan een dagje toch wat kouder is en regent? Maak dan eens deze gemakkelijke zuurkoolschotel! Boordevol goede ingrediënten en perfect voor je darmflora vanwege de zuren in de zuurkool. Gezonder dan dit kan bijna niet.

low carb paprika's met tzazikisaus

Gevulde paprika’s met tzazikisaus

Dit is waarschijnlijk wel mijn favoriete gevulde paprika combi. Heel erg makkelijk om te maken, laag in koolhydraten en een heerlijk fris kwarksausje.

Courghetti met spinaziepesto

Met spinazie kan je heel veel dingen doen. Voor in de salade, roerbakken en zelfs voor in de smoothie is het lekker. Voor dit gerecht ging ik totaal iets anders doen. Ik maakte er namelijk een spinaziepesto van. Een pesto 2.0 voor op een gezonde spaghetti gemaakte van courgette.

gezonde falafelwraps met tzazikisaus

Falafel met rode kool

Eigenlijk kook ik nooit zo heel veel met rode kool en als ik het dan doe, dan maak ik er lekker bijzondere combi’s van. Al zeg ik het zelf. Ik had namelijk nooit verwacht dat rode kool zo lekker bij falafel zou smaken. Jammie!

fruitige koolsalade

Fruitige koolsalade

We blijven nog even bij de koolsoorten, want de witte kool is deze maand ook een blijvertje. Gecombineerd met rode kool, is witte kool echt een aanvulling op je lunch. Deze salade is super simpel om te maken en echt heel erg lekker!

Welke van deze maaltijden ga jij verorberen?SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.