Life To Enjoyce!

Een nieuw jaar, een nieuw levensjaar, een nieuwe periode en een nieuwe naam. Welkom op Life to Enjoyce!

Na 4.5 jaar geblogd te hebben op Miss Craftsy vond ik het tijd voor een nieuwe verandering en daarom introduceer ik met trots en op mijn verjaardag mijn nieuwe blog Life to Enjoyce. Ik heb altijd met veel plezier (en nog steeds!) geblogd, maar de naam pastte steeds minder en minder bij mij. Ik blog al tijden niet meer over creatieve dingen en mijn omslag naar een gezonde en fitte levenstijl en mijn reisverhalen sloten daar niet meer op aan.

Stoppen is geen optie want daarvoor houd ik teveel van bloggen. Een persoonlijkere naam dat meteen duidelijk maakt wie ik ben en waar ik voor sta. Yes that sounds better! Na veel met vrienden en familie erover gebabbeld te hebben en urenlang nagedacht te hebben, kwam ik eindelijk op de juiste naam: Life to Enjoyce! Heel persoonlijk vanwege natuurlijk mijn naam die erin verwerkt is. En duidelijk omdat ik alles uit het leven wil halen dat mij gelukkig maakt en mijn hart volg. En daarmee inspireer ik jou! Om zelf je eigen gezonde en gelukkige levensstijl te creëren en alles uit het leven te halen. Learn to enjoy your life!

Life to Enjoyce zal je boordevol leuke artikelen brengen met heerlijke recepten, de beste reistips en motiverende health en happiness artikelen. En hopelijk alles waar jij op zit te wachten! Heb jij je nu altijd al iets afgevraagd of heb je nog brandende ideeën voor artikelen die jij graag wilt lezen? Geef dan je reactie hieronder!

Ik wens je ontzettend veel plezier toe op Life to Enjoyce en in jouw weg naar het creëren van een gelukkige levensstijl. Volg je hart altijd, want je leeft tenslotte maar een keer, hoe cliché het ook klinkt. Dan ga ik lekker happen van mijn verjaardagstaart en natuurlijk ook om mijn nieuwe blog te vieren!SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

1 comment

  1. Sabine

    Gefeliciteerd met je verjaardag én met je nieuwe blog! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.