melbourne maart mornington wijngaarden

Life to Enjoyce in Maart – Mornington Peninsula & Phillip Island

Van tripjes naar Mornington Peninsula en Phillip Island tot aan een 90s Party en reunited zijn met mijn reisvriendin en oud huisgenoot. Dit maakte ik mee in maart!

melbourne maart 90s party

Mijn vriendin vierde haar verjaardag en housewarming in een gepast 80s & 90s stijl. Hoe tof is dat? Iedereen was verkleed en onder het genot van leuke en swingende muziek en spelletjes hebben we een hele leuke avond gehad.

melbourne maart holland festival berwick

In maart 2015 was ik in Boston waar ik onder andere mijn oud huisgenoot opzocht toen ze daar werkte. Nu, 4 jaar later, is zij in Melbourne voor een paar maanden en hadden we een kleine reünie. We besloten het op zijn Nederlands te vieren door naar het Holland Festival te gaan.

melbourne maart optreden 0031

Ik was daar niet alleen om ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur, maar ook om te zingen. Ik ben namelijk een Nederlands koor gaan joinen en met een paar repetities hadden we ons eerste optreden al waar we ‘Mag ik dan bij jou’, ‘Alles is liefde’ en ‘Why tell me why’ zongen. Zo leuk!!

melbourne maart borrelen

Nog even genieten van de zomerse dagen nu het nog kan, waarbij ik met een paar vriendinnen ging borrelen in een net gerenoveerd hotel vlakbij het strand van St. Kilda.

melbourne maart au pairen

Lekker buiten wandelen en spelen in het park, dat is wat wij het leukste vinden om samen te doen!

melbourne maart hanna

Nog meer bezoek voor mij deze maand! Mijn reisvriendinnetje uit Duitsland dit ik vorig jaar in Nieuw Zeeland heb leren kennen, kwam voor 2 weken naar Melbourne dus we hebben mega veel leuke dingen gedaan!

melbourne maart hiken mornington peninsula

Zo gingen we naar Mornington Peninsula, een mooi natuurgebied ten zuiden van Melbourne waar we heerlijk hebben gehiked.

melbourne maart mornington peninsula

Daar hebben we onder andere lekker gewandeld rondom Arthur’s Seat en van mooie uitzichten genoten, zijn we lekker gaan relaxen op het strand en hebben we wat wineries bezocht. Een perfect zonnige zondag!

melbourne maart wildlife park

De week erna gingen we naar Phillip Island. Een eiland wederom ten zuiden van Melbourne en bekend om haar Penguin Parade. Wij deden een tour die begon in een wildlife park met veel kangaroes, walaby’s en koala’s.

melbourne maart no drama lama

En deze grote vriend. Zoals je kunt zien vond hij het enorm leuk om met me op de foto te gaan. No drama lama!

melbourne maart phillip island

Phillip Island is ontzettend mooi en je kunt er heerlijk wandelen. Dat is iets wat ik zeker nog wel wil doen als ik er terug ga. Hoewel de foto’s anders doen lijken, was het mega regenachtig en een hele sterke windkracht toen wij er waren. En de Penguin Parade was geweldig en we liepen op een gegeven moment nog geen meter van de Little Penguins af. Hartverwarmend! Voor het welzijn van de pinguïns mag je geen foto’s of video’s maken dus dat heb ik ook gerespecteerd. Die herinnering zit nu voor altijd in mijn hoofd!

melbourne maart the crux and co

Voor Hanna weer uit Melbourne vertrekt, doen we wat de Melburnians het beste kunnen: lekker brunchen! Mijn lijst met brunch plekjes is oneindig en ik denk dat ik hier zal moeten blijven wonen als ik ze allemaal wil uitproberen hihi!

melbourne maart airbnb

Ook fijn is dat ik er een weekendje tussenuit was toen ik bij Hanna in haar Airbnb bleef logeren. Een heerlijk, luxe appartement midden in de stad en met een gym in het complex. Ideaal! Wij konden alleen geen tabletten vinden voor in de afwasmachine en bedachten dat gewoon afwasmiddel ook wel een goed idee zou zijn. Sja, zie hier het resultaat: een hele bak vol zeepsop lol!

melbourne maart purim

Ook leuk: de kinderen waar ik voor nu op pas zijn Joods en vieren Purim, een soort van Carnaval en Halloween mix en dus mochten ze verkleed naar school. Het meisje was helemaal obsessed met haar make-up en bleef zichzelf adoreren in de spiegel, zo schattig!

melbourne maart flinders

Mijn Melbourne! Zo fijn dat ik hier alweer twee maanden terug ben! April wordt ook een hele mooie maand met een hoop veranderingen en onder andere mijn trip naar Sydney waar ik met Koningsdag Guus Meeuwis ga zien! Stay tuned of volg me op @lifetoenjoyce op Instagram!SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.