Karin Herzog Eye cream

karin-herzog-5

Karin Herzog is een cosmeticamerk uit Zwitserland waarbij actieve oxygen centraal staat. Een stofje die je gezicht een heerlijke boost geven. Zo ook bij deze oogcrème die de wallen tegengaat en de huid ‘levendiger’ maakt. Tijd voor de test.

karin-herzog-6

mango Karin Herzog huidverzorging

De huidverzoring van Karin Herzog activeert de ademhaling van de huid en bevrijd het van onzuiverheden door de antiseptische werking van waterstofperoxide. De voedende oogcrème bevat 0,5% zuurstof en voedt je huid met vitamine A,E en D3. De crème zou ervoor moeten zorgen dat de huid rondom je ogen lichter worden, getoonder, gehydrateerder, steviger en het ontgift de huid zodat deze gelift wordt. Dat belooft nogal wat!

karin-herzog-3

mango Oxygen

In deze crème zitten veel voedende stoffen, vitamines en olie, een mooie combinatie die belooft je huid te voeden. De 0,5% aan zuurstof is ideaal voor het dunne gebied rondom je ogen en een gevoelige huid. Het is wel genoeg om donkere kringen tegen te gaan, de contour van je ogen te verbeteren en niet van die opgezwollen ogen te krijgen.

karin-herzog-8

mango Voordelen van de oogcrème

Het is een best wel stevige crème waar je natuurlijk maar een klein beetje van nodig hebt. Je brengt de oogcrème twee keer per dag kloppend aan met je vinger. Je begint eerst onder je oog en daarna ook nog erboven. Waar is deze oogcrème nu precies goed voor?:
– Het verhoogd de collageen productie voor een vol en stevig effect
– Het ontlast de huid rondom de ogen zodat ze niet opgezwollen raken en het voorkomt donkere kringen
– Het helpt in de reductie en preventie van fijne lijntjes
– Het hydrateert de fijne huid rondom je ogen zonder irritaties
– Het stimuleert celvernieuwing om voor een gladde huid te zorgen
– Het is vrij van parabenen en conserveermiddelen

ziaja-cream-7

mango Mijn ervaring met de Karin Herzog Eye cream

Ik heb de crème een maand lang zeker een keer per dag gebruikt. In die tijd merkte ik dat mijn wallen en de conditie rondom mijn ogen wel verbeterd is. Maar zodra ik meer stress ervaar of de crème niet consistent gebruik, merk ik dat mijn wallen weer direct beter zichtbaar zijn. Merkwaardig. Toen ik de oogcrème voor het eerst aanbracht voelde ik meteen hoe stevig de crème was en hoe lekker voedend hij daardoor aanvoelde op mijn huid. Dat vond ik erg fijn omdat ik daardoor meteen het gevoel had dan mijn huid goed verzorgd werd, maar ook dat je er een soort van natuurlijk laagje op krijgt die de boel wat strakker maakt. Net zoals de siliconen bij een primer bijvoorbeeld, maar dan net iets minder heftig. De huid rondom mijn ogen voelt ook heel zacht en glad aan en het is geen moment te droog geweest. Ook heb ik geen last gehad van uitslag of wat dan ook.

karin-herzog-1

mango Conclusie

Hoewel ook deze oogcrème geen wonderen verricht, heb ik wel het idee dat hij iets doet en dat mijn ogen er bij consistent gebruik er van opknappen. En ook al is er voor de wallen niet altijd iets bruikbaars, want ik heb toch het idee dat zoiets blijvends is en je het met een crèmepje niet weg te smeren is, is het wel een hele fijne crème om de delicate huid mee te beschermen en te voeden.

karin-herzog-4

Helaas is deze crème niet goedkoop. Je betaalt namelijk €50,- voor een tube van 15ml. Stiekem had ik dan toch wel een wonder verwacht met zo’n dure crème en het maskeren van mijn wallen. Mocht je geïnteresseerd zijn in de oogcrème of de andere Karin Herzog producten, neem dan zeker even een kijkje op de website.

Gebruik jij een oogcrème?The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.