How To: je handbaggage inpakken

YouTube Preview Image

Mijn tripje naar Londen was echt geweldig! Ik kan al helemaal genieten van gewoon het zitten in een vliegtuig en mijn tijd spenderen op het vliegveld. My gut weet dan gewoon meteen dat het vacation time is, heerlijk! Dit was voor mij de eerste keer dat ik alleen met handbaggage op reis per vliegtuig ging, dus was het voor mij ook even uitvogelen hoe ik het beste mijn koffer kon inpakken. Vandaag deel ik mijn tips met jou!

Klik hier als je de video niet kunt zien en ik zou het ook superleuk vinden als je je zou abonneren op mijn kanaal!SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

2 comments

  1. Anneleen

    Leuk om hier een video over te zien! Want ik weet nooit goed hoe hier aan te beginnen… ūüôā ik neem ook altijd een notitieboekje mee!

    1. Miss Craftsy

      Dankje! En fijn is dat he! Zodra me er iets te binnen schiet, meteen schrijven haha

Leave a Reply

Your email address will not be published.