italiaanse paleo lunch wraps 2

Italiaanse paleo lunch wraps

Een heerlijke paleo verwenlunch boordevol vlees en groenten. Gemakkelijk om te maken én om mee te nemen voor onderweg. Let’s make these Italiaanse paleo lunch wraps.

Wat heb je nodig? (voor 1 persoon)

2 plakken achterham
4 plakken salami
6 plakken kipfilet
beetje veldsla
2 tl mosterd
1/2 tomaat

italiaanse paleo lunch wraps

Hoe maak je de Italiaanse paleo lunch wraps?

  • Maak twee wraps voor je lunch door 2 plakken ham neer te leggen
  • Leg hierop de plakken salami en kipfilet
  • Smeer hier de mosterd overheen
  • Leg er de stukjes sla en tomaat op
  • Rol op tot een wrap

Ik vind deze Italiaanse paleo lunch wraps een ware traktatie. Iets wat je niet zo snel eet, maar je jezelf mee wilt trakteren in het weekend als je toch gezond wilt blijven en paleo eet. Na een week van salades met boordevol groenten, is het nu tijd voor een eenvoudige, maar zeker verzadigende en watertandende lunch. Zo gemaakt en zo heb je veel tijd over om lekker van je weekend te genieten.

italiaanse paleo lunch wraps 3

Het recept voor deze wraps is erg simpel, want het enige moeilijke wat je hoeft te doen is het een plakken snijden van de tomaat. Zodra je dit hebt gedaan en alle ingrediënten bij elkaar hebt geraapt, kan het feestje beginnen. Dit recept is door de plakken vleeswaren niet volledig clean. Hoewel het dus laag is in koolhydraten en je alsnog volop voedingsstoffen binnenkrijgt met deze paleo maaltijd, is het misschien niet geschikt voor je als je helemaal voor clean eten gaat. In dat geval zou je ervoor kunnen kiezen om grote slabladeren als wrap te gebruiken en deze te vullen met gekookte kip en biefstuk.

Voor dit recept leg je eerst de plakken ham op je snijplank. Leg hierover ook de plakken salami en kipfilet. Smeer dan een dun laagje mosterd over deze vleeswaren, waarna je de plakken tomaat en slablaadjes erover heen legt. Rol de Italiaanse paleo lunch wraps op en klaar is je lunch!SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.