Inspiratie – And That’s Who I Am #2

and-thats-who-i-am-1-1

De vorige keer dat ik mijn eerste And That’s Who I am deed, kreeg ik zoveel leuke reacties, dat ik het niet kon nalaten om een tweede versie te maken, want er zijn zoveel leuke dingen te vinden op Tumblr die op mij van toepassing zijn! Op naar inspirerende plaatjes die jou jij maken en waar je trots op mag zijn, je bent namelijk uniek!

and-thats-who-i-am-15

I mean who doesn’t? Volgens mij gaat er geen dag voorbij dat ik niet een of andere vorm van chocolade tot mij neem. Als dat wel zo is ben ik ziek haha! Ik hou zoooooveel van chocolade! Als ik ermee kon trouwen, dan deed ik dat!

and-thats-who-i-am-14

Don’t we all? Wat zou het perfect zijn als je je soulmate tegen zou komen, eentje die voor altijd bij je blijft, die echt om je geeft, je waardeert zoals je bent en die je yang bij je yin is. Ik zie het in mijn omgeving al best vaak: van die koppels die gewoon gemaakt zijn voor elkaar en stiekem ben ik daar dan wel een beetje jaloers op. Maar ik ben heus gelukkig zo hoor! Ik wacht gewoon braaf tot die jongen op mij afkomt…

and-thats-who-i-am-20

Want ik best ook best verlegen tegenover jongens. There I said it! Ik weet niet wat het is, maar ik weet nooit zo goed wat ik moet doen dan. Als ik dan iemand leuks tegenkom durf ik er geeneens op af te stappen (want ik vind ook dat een jongen dat lekker oldschool hoort te doen, maar daar denken zij weer anders over, de watjes!), omdat ik ook geen flauw benul heb wat ik tegen hem moet gaan zeggen. Ik ben een beetje een hopeloos geval wat dat betreft, maar ik leer en het gaat steeds beter! Tips zijn welkom haha!

and-thats-who-i-am-16

Ja, dat doe ik, best veel! Vooral als ik een tijdje helemaal alleen ben dan ga ik tegen mezelf en tegen allerlei dingen lopen praten alsof het mijn beste vriendjes zijn. Maar op mijn werk deed ik dat ook, dan dacht mijn collega dat ik het tegen hem had, maar dan was ik gewoon met mezelf in discussie of ging ik vertellen wat ik ging doen, ontzettend belangrijk om dat even goed tegen jezelf te vertellen!

and-thats-who-i-am-19

Ik ben ambitieus en ik hoop veel dingen te mogen bereiken in mijn leven. Dat houdt in dat ik graag een boek wil gaan schrijven ooit, dat ik stiekem hoop nog eens in Amerika te mogen wonen, dat ik gewoon heel erg gelukkig en gezond mag zijn, hoe en met wie dat dan ook is en zo heb ik nog wel een hele bucketlist in mijn hoofd met ideeën en dromen die ik allemaal wil bereiken of doen. En dat is alleen maar mooi, want dromen mag!

and-thats-who-i-am-18

Ik ben een echte romanticus! Ik hou van films met een happy ending, ook al weet je vanaf het begin hoe ze gaan eindigen, ik kijk niets liever! Mijn realistische denkwijze is wel wat aangetast daardoor, want ik hoop ooit ook een happy ending te krijgen. Met zoenen in de regen, met een poppende been, met een opzwellend muziekje, de hele rimbam haha! (dat hoort denk ik ook bij die grote dromen hebben haha!)

and-thats-who-i-am-17

Free hugs! Ik ben best aanhankelijk en zou het liefst de hele tijd mensen knuffelen. Het is zo’n fijn gevoel omdat je daarmee uit kan drukken zonder woorden hoeveel je voor iemand voelt en die persoon steunt op wat voor manier dan ook. Alleen nu wil het geval dat niet iedereen evenveel van knuffelen houdt als ik haha! Maar voor degenen die er wel van houden: een hele dikke virtuele knuffel van mij, gewoon omdat het kan!

and-thats-who-i-am-11

Oja, nog even terugkomend op die happy endings en dromen, ik heb een grote fantasie. Als ik iets in mijn hoofd haal, dan kan ik daar uren over nadenken en lekker dagdromen. Niet altijd handig, maar soms wel lekker! Het zorgt in elk geval prima voor mijn creatieve boost die ik zo waardeer! En het komt natuurlijk ook van pas bij het schrijven van dat ene boek!

and-thats-who-i-am-12

Oh oh oh wat was ik fan van Winnie the Pooh vroeger! Mijn kamer hing er vol mee en ik had ik weet niet hoeveel Pooh knuffels. Ik was zo fan dat ik zelfs in groep 8! nog een spreekbeurt erover heb gedaan. I know, ik snap er nu zelf ook niets meer van haha! Ik weet ook nog wel dat toen ik in het ziekenhuis lag na een operatie, een moeder naast mij al heel vroeg Winnie the Pooh aan het kijken was op de tv omdat ze dat elke ochtend deed met haar kinderen. Supertof, dus ik ging dat ook maar doen (ik verveelde me toch en kon niet slapen). En daarin kwam de mooiste quote ooit; Lollifant was namelijk zoek geraakt en Pooh en zijn vriendjes gingen hem zoeken. “Lollifant! Waar ben je?” Lollifant: “Ik denk dat ik hier ben!” Ha! Dat is toch geniaal bedacht of niet? Dus altijd als mijn moeder vraagt waar ik uithang, zeg ik….

and-thats-who-i-am-13

Ja, ik kan wel zeggen dat ik goed ben in adviezen geven. Eigenlijk op elk gebied als het gaat om mijn vriendinnen en familie. Mensen vragen vaak om mijn hulp en ik vind het ook superleuk om ze die te geven! En ik geloof dat zij het weer op hun beurt waarderen, dat hoop ik tenminste!! Ook op werkgebied (ik was communicatieadviseur) ben ik goed in het geven van adviezen aan klant en het uitzoeken van dingen voor hen. Helaas kan dat nu even niet, maar lieve mensen, ik ben een plan aan het maken om voor mijzelf te beginnen! Het staat nog in de kinderschoenen, maar ik ben echt supertrots dat ik deze stap ga nemen! Dus mocht jij, of iemand anders die je kent, graag advies willen hebben op communicatie vlak of op zoek zijn naar een copywriter, dan ben je bij mij aan het juiste adres! Spread the word :D.

And that’s who I am, maar vertel eens iets leuks over jezelf! Wie ben jij eigenlijk? Mij lijkt het superleuk om jullie beter te leren kennen!

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.9 comments

 1. Roxanne

  Superleuk, zo’n artikel! Ik heb zelf ook een tijdje terug tussen de plaatjes gesnuffeld, en vond ook veel plaatjes toepasselijk

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel Roxanne! Leuk he om te ontdekken dat best veel plaatjes heerlijk toepasselijk zijn!

 2. Dagmar

  Aah wat superleuk om op deze manier meer over je te weten te komen en je beter te leren kennen. Heel leuk geschreven en mooie afbeeldingen erbij <3

  1. Miss Craftsy

   Ah dankjewel Dagmar! Ik vind het zelf ook superleuk om te schrijven!

 3. Manon

  Ik hou van knuffelen <3

 4. Naomi

  Ah ja, ik ben ook echt dol op advies geven. Lof it. En er ondertussen zelf een puinhoopje van maken soms. ; )

  1. Miss Craftsy

   Ja echt he! Maar dat gebeurt bij de beste! Voor een ander het altijd goed doen, maar ondertussen bij jezelf… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.