inpaklijst backpacken europa

Inpaklijst backpacken door Europa (Interrail + gratis printable)

Volgende week ga ik op vakantie met mijn backpack. Maar wat kan en moet je nu allemaal meenemen? Ik deel een handige inpaklijst met gratis download!

Voor het eerst ga ik alleen 3 weken lang reizen met een backpack door Europa. Superspannend en daarom vind ik het belangrijk om me goed voor te bereiden. En daar hoort goed en handig inpakken ook bij.

Inpaklijst voor backpacken door Europa

Nu ga ik niet op wereldreis maar op vakantie in Europa en daar hoort net een andere inpaklijst bij vind ik zelf. Zo wil ik niet al te vaak hoeven wassen, maar ik kan natuurlijk ook geen 3 weken aan kleding meenemen. Ook moet ik oppassen dat ik sowieso niet al te veel spullen mee ga nemen. In principe kan je een kwart van je eigen gewicht tillen, dat is voor mij 15 kilo. Maar ik ga natuurlijk ook souvenirtjes kopen en misschien wel shoppen, dus ik wil maximaal 10 kilo meenemen.

Welke backpack heb ik nodig?

Ben je benieuwd naar welke backpack ik heb, waar je op moet letten tijdens het kopen van een backpack en hoe je hem juist afstelt? Bekijk dan mijn backpackvideo. Hieronder laat ik een lijst zien met dingen die je zeker wilt meenemen op een korte backpackreis. Ga je zelf binnenkort op reis of ben je dat van plan? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en krijg een toffe printable van deze inpaklijst om zelf je items af te strepen.

wat mee te nemen backpack

Inpaklijst backpacken door Europa

Kleding

8 bovenstukjes/jurken
2 korte broeken/rokken
1 lange broek
1 vest
2 bh’s
7 onderbroeken
3 paar sokken
1 pyjama
1 bikini
Kleine handdoek
1 paar goede schoenen
1 paar slippers
1 paar sandalen
Evt. Sportkleding
Evt. Jas
Evt. Sjaal

Verzorging

Kleine douchegel
Kleine shampoo
Deodorant
Zonnebrand
Aftersun
Moisturizer
Reinigingscreme
Micellair water
Watjes
Mascara
Concealer
Lipstick
Evt. Eyeliner
Kam en borstel
Haar accessoires
Kleine haarspray
Tandenborstel
Tandpasta
Scheermesje
Epileerpincet
Oordoppen
Muggenspray

Overig

Paspoort
Reispapieren
Telefoon met oplader
Camera met oplader
Klein tasje
Opbergtasjes
Evt. Wereldstekker
Slotje
Medicijnen/ehbo
Schrift met pen
(Zonne)bril
Flesje water
Wat te etenSET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

2 comments

 1. Judith

  Hee!
  Ik ga deze zomer interrailen, dus enorm bedankt voor deze handige lijst!
  Kleine vraag, welk formaat backpack is handig bij interrailen en welk merk is aan te raden?
  Alvast bedankt!

  Judith

  1. Life to Enjoyce

   Hi Judith! Wat leuk en bedankt dat je de lijst zo handig vindt! Als het aankomt op de keuze van een backpack, dat is mega persoonlijk en hangt af van je lichaam en doel. In deze blog kan je er meer over vinden dus hopelijk is die helpvol https://lifetoenjoyce.nl/tips-kopen-en-afstellen-goede-backpack/. Daarin zie je ook welke backpack ik heb. Je kan ook altijd bij Bever langsgaan, zij helpen je een backpack uit te zoeken op basis van jouw wensen en lichaamshouding. Good luck!

Leave a Reply

Your email address will not be published.