melbourne brighton beach houses

Ik ga weer wonen in Australië!

Ik noem het Oz 2.0. Na vorig jaar al in Melbourne te hebben gewoond, keer ik nu weer terug naar deze fijne stad.

Op dit moment ben ik onderweg naar, net geland of veilig aangekomen in Melbourne. Na een korte 3 maanden terug in Nederland, ga ik het avontuur weer aan door terug te gaan naar mijn 2e thuis: Australië. Vorig jaar mocht ik al genieten van de meest liveable city van de wereld en dat is zo goed bevallen, dat ik de uitdaging ben aangegaan en geprobeerd heb om nog eens terug te keren. En dat is gelukt!! Na veel wikken en wegen en heel veel geregel is het me gelukt en zet ik weer voeten op aarde in mijn geliefde stad.

Even voor degenen die net binnen komen vallen en geen idee hebben van mijn vorige avonturen, hier kun je alles lezen over mijn reis naar Australië en het werk wat ik daar deed als au pair.

Wat ga ik er nu doen dan? Dit keer ga ik niet voor 1 maar bijna 2 jaar naar Australië om daar te gaan werken en studeren. Ik heb een achtergrond in communicatiewetenschap, maar na ruim 4 jaar werkervaring begon ik te twijfelen aan mijn geluk en plezier die ik uit dit werkveld haalde. Ik wist niet of ik nog wel happy werd van dit werk, of mijn hart hier wel echt ligt en of ik dit de rest van mijn werkende leven wel wil doen. In Australië kwam ik erachter dat dit niet het geval is en daarom heb ik besloten mezelf om te scholen. En waarom dan niet in de stad waar ik met zoveel liefde en plezier heb gewoond?!

In Melbourne ga ik een studie volgen in HR en ook word ik een life coach. Mijn passie is om mensen te helpen, het beste uit hun leven te halen en ze gelukkig te zien. Het is zo mooi als jij daar dan een klein beetje hulp bij hebt gegeven. Ik houd van studeren en ik ben mega excited om deze stap te gaan zetten. Daarnaast ga ik wederom weer werken als au pair bij een liefdevol gezin met 3 kinderen. Een jongetje van 6, een meisje van 3 en een baby jongetje van 9 maanden. Ook hiervoor ben ik megablij dat ik deze familie heb kunnen vinden en deel mag gaan uitmaken van deze familie.

Een nieuw en spannend avontuur maar wel in iets bekends. Ik sta te trappelen om aan dit jaar te beginnen en alles wat mij nog te wachten staat. Natuurlijk kan je alles ook weer volgen op mijn blog en hoe ik een life to enjoyce van mijn eigen leven maak. Uiteraard is het ook niet gemakkelijk om ‘zomaar’ 2 jaar in Melbourne te gaan wonen. Je hebt net je vrienden en familie weer gezien en gesnoept van het leven in Nederland en nu laat je iedereen weer achter. Dat is niet gemakkelijk en ook niet zo leuk. Toch voelt het als de juiste keuze en voor ik het weet zijn die 2 jaar ook weer voorbij! Have a nice day, mate!SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

2 comments

  1. Life to Enjoyce

    Hey Mireille wat lief dat je even een berichtje achterlaat! Dankjewel en ik wens je alvast veel leesplezier haha. Je kan me ook volgen op instagram via @lifetoenjoyce

  2. Mireille

    Wat leuk! Normaal reageer ik nooit, maar wauw! Heel veel plezier gewenst, ik ben benieuwd naar je komende verhalen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.