I love Asian Food! + recept!

thaise curry

Al voordat ik naar Thailand vertrok had ik een grote liefde voor Aziatisch eten. Maar nu ik in Thailand kennis heb mogen maken met de authentieke en pure Aziatische smaken wil ik alleen maar meer.


Gelukkig heb ik een superfijne webshop gevonden waar ik me helemaal uit kan leven op Aziatisch eten, namelijk AsianFoodLovers. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het in deze online toko. Vooral de curry pasta’s, kruiden en sausjes zijn bij mij groot favoriet en die heb ik ook heerlijk ingeslagen.

asian foodlover

Ben je weleens in een buffet wokrestaurant geweest met live wokken en bakken? Ik neem daar graag een biefstukje met knoflook en wijn en die knoflooksmaak is altijd zo vers en lekker, iets wat ik thuis nooit voor elkaar krijg. Tot nu! Ik heb nu namelijk gefrituurde knoflook en zodra je dat dekseltje open doet, krijg je een ware geurexplosie. Een wokrestaurant in een potje noem ik het maar :).

Aziatisch snoepen

Ook kan je er koekjes, chips en andere heerlijke Aziatische snacks bestellen. Echte snacks heb ik nog nooit gehad dus ik liet me graag verrassen. Zoals bij deze Tori mocha desserts. Het is een zacht cakje maar dan van bonen en rijst. Het heeft wel een zoete smaak en ik weet niet hoe het kan, maar je proeft gewoon dat het Aziatisch is! Niet per se iets wat ik als toetje zou eten, wel erg lekker.

taro mochi

Panang curry

Stiekem vind ik het aanbod wel een beetje overweldigend op AsianFoodLovers. Er is zoveel te kiezen en dat zorgt echt voor keuzestress. Voor die mensen bieden zij ook boxen aan met al wat spulletjes erin zodat je in elk geval een aantal heerlijke recepten op tafel kunt zetten. Ik heb in elk geval de reguliere AsianFoodLovers box besteld vol met sausjes en ander lekkers. Daar zitten 3 recepten in en één daarvan was mijn geliefde Panang Curry. En deze curry is zo smaakvol! Ik was even weer terug in Thailand. Een smaakexplosie waar je u tegen zegt en met een rijstkoker is het ook zo klaar! Maak zelf de Panang curry of een van de andere heerlijke recepten!

thaise curry

Deze webshop is voor mij echt Asianheaven on earth. Hier ga ik mij en mijn collega’s helemaal blij mee maken door heerlijke authentieke maaltijden op tafel te zetten, zoals deze recepten van de Asian Home Gourmet.

Hoe grote Azië fan ben jij?

GesponsordThe secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

2 comments

  1. Mariska

    Aziatisch snoep ben ik niet zo bekend mee, maar de rest van de aziatische keuken ben ik -hoe breed die ook is- heel erg gek op!

    1. Miss Craftsy

      Jaaa zo lekker he! Heb je ook een favo Aziatisch gerecht?

Leave a Reply

Your email address will not be published.