artvo melbourne 2

Hotspot Melbourne: Artvo

Een kunstgalerie of museum saai? Ik kan je één ding beloven: Artvo in Melbourne is dat zeker niet en daarom een van de dingen die je zeker moet bezoeken als je in Melbourne bent!

Een museum anders dan andere

Elke stad heeft zo haar eigen musea en zelfs kunstgalerieën die je kunt bezoeken tijdens een citytrip. Voor sommigen een heerlijk manier om je dag mee te vullen en voor anderen een ware last. Hoewel ik musea zeker kan waarderen, kies ik vaak toch voor de andere bezienswaardigheden in een stad. Zo niet in Melbourne! Deze levendige stad in Australië heeft volop bezienswaardigheden en ander leuks om mee te maken wanneer je je in deze koffiestad van Australië bent. Maar geloof me wanneer dit museum je zeker gaat verrassen en het verre is van saaie schilderijen bekijken.

Speel de hoofdrol

Sterker nog, het gaat veel verder dan alleen kijken naar schilderijen. In deze ‘schilderijen’ van Artvo mag je er zelf in gaan staan, bewegen, dansen, wat jij ook maar wilt! Dit interactieve museum zorgt voor meeslepende scenario’s in 11 verschillende thema’s waarin jíj de hoofdrol speelt. In elke galerij vindt je verschillende fotoschilderingen en aan jou de uitdaging om op de meest ludieke wijze een pose aan te nemen voor een foto om nooit meer te vergeten.

Creatief op de foto

Word opgegeten door een krokodil, ga boksen met kangaroes, gooi een muntje in de Trevi fontein, walk like an Egyptian of ervaar hoe het is om een zeemeermin te zijn. Met genoeg schilderingen om je te vermaken ben je uren zoet. Zo voelde ik me weer even helemaal kind en werd ik helemaal enthousiast en creatief hoe ik op elke foto wilde komen te staan.

Een leuk dagje uit

En heb je even geen inspiratie of niemand bij je die een foto van jou en je vrienden wil maken? No worries! De staff van Artvo helpt je graag. Zo zijn er sowieso televisieschermen die voorbeelden geven van hoe anderen op bepaalde schilderingen op de foto zijn gegaan. En ook loopt er personeel rond die je graag tips geven en foto’s van je nemen. Superfijn als je een groepsfoto wilt maken!

Bezoek ook Artvo in Melbourne

Artvo is denk ik wel het leukste museum waar ik ooit heen ben geweest (hoewel ik het Beeld en Geluid museum ook erg leuk vond). De schilderingen lijken soms echt levensecht, dus je kunt bijna je vrienden en familie foppen met alle nieuwe ervaringen die je hebt opgedaan!

artvo melbourne 1

artvo melbourne 6

artvo melbourne 5

artvo melbourne 4

artvo melbourne 3

artvo melbourne 7

artvo melbourne 8

artvo melbourne 9

artvo melbourne 10

artvo melbourne 11The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.