foto-op-aluminium-1

Ik ben eigenlijk alleen maar bekend met een foto op canvas. Maar tegenwoordig is er zoveel meer mogelijk! Zo kan je ook je foto laten afdrukken op aluminium en dit geeft dan net een mooie, moderne touch aan je interieur. Ik mocht een foto op aluminium bestellen en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind!

foto-op-aluminium-5

Ik heb mijn foto laten afdrukken bij fotoopaluminium.nl, een onderdeel van canvascompany.nl. Ik wist eigenlijk helemaal niet zo goed wat voor foto ik eigenlijk wilde laten afdrukken, zoveel keuzes haha! Omdat ik nog geen grote, mooie foto had van mijn hondje en ze inmiddels al best oud is, besloot ik om een foto van Chica te nemen. Ik vind de website prettig werken en alles werkt qua navigatie prima. Je kunt er niet alleen voor kiezen om een foto te uploaden vanaf je computer, maar ook via Facebook, Instagram en Flickr. Noem dat nog eens modern!

foto-op-aluminium-2

Daarna checkt de website je foto op kwaliteit, zodat je er zeker van kunt zijn dat je foto goed zal uitkomen wanneer die eenmaal afgedrukt is. Vervolgens kies je je formaat en opties. Ik koos voor een formaat van 40×30 met een liggende uitsnede en gebruik voor binnen. Ook kan je zelf je uitsnede bepalen en je aluminiumsoort kiezen, namelijk wit of geborsteld. Ik heb gekozen voor wit om de foto goed tot haar recht te laten komen. Maar, wanneer je wel van metallic, stoer en eigentijds houdt, zou ik liever kiezen voor geborsteld. Je krijgt dan een echt aluminium structuur met een ruwe ondergrond en daarmee krijg je ook echt de aluminium finish. Op de website kan je zien hoe dat eruit ziet. Maar zelfs met een ‘witte’ aluminiumsoort zit er een beetje een structuur in. De plaat is glad, maar het ziet er zeker heel modern uit!

foto-op-aluminium-3

Vervolgens kan je ook kiezen voor wat extra’s. Zo kan je gratis rode ogen en de datum laten verwijderen, kiezen voor zwart/wit, sepia of kleur, en kan je er een ophangsysteem bij nemen. Ik wist nog niet waar ik de foto precies wilde neerzetten of hangen, wel dat dit een foto is die voor altijd bij me blijft. Daarom heb ik het ophangsysteem er ook bij genomen. Dat werkt supersimpel en er zit een duidelijke uitleg bij. Eenmaal besteld werd ik goed op de hoogte gehouden van de vordering van de bestelling, wat ik erg fijn vond. Een goede service vind ik zelf. De foto wordt goed verpakt geleverd en, wat ook superleuk was, er zat ook een Zalando kortingsbon bij. Dat is natuurlijk altijd leuk!

foto-op-aluminium-4

Ik ben echt dolblij met het resultaat en ik vind de kleuren ontzettend prachtig en het materiaal heel fijn. Het is echt een pronkstukje geworden en doordat de foto nu op mijn bureau staat, kan ik altijd tegen mijn lieverd aankijken. Wat ook prettig is dat je geen geen lijst voor je foto nodig hebt en doordat aluminium hard is, kan je hem gemakkelijk een mooi plaatsje geven zonder dat je de foto mogelijk beschadigd. Ik ben verliefd op deze foto!

Oja, vandaag is het natuurlijk Dierendag, dus nu kan ik Chica er helemaal mee in het zonnetje zetten! Geef een dikke knuffel aan jouw huisdier van me!

Wat vind jij van mijn foto op aluminium? Past het ook bij jouw interieur?

Nieuwsbrief

Start jouw journey naar een happy & healthy leven!

4 gedachten over “Home Inspiration: Foto op Aluminium”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.