Hoe online zijn mij gezonder maakt

Hoe online zijn mij gezonder maakt

Gezond leven was nog nooit zo gemakkelijk geweest als je het mij vraagt. Op het internet vindt je talloze gezondheidstips en recepten die je gemakkelijk kunt opzoeken met je telefoon.

Zoektocht naar gezonde recepten

Ik denk dat het hebben van een smartphone en een abonnement mij zeker heeft geholpen in het creëren van mijn eigen gezonde leefstijl. De tijden dat ik in de trein zat of wat vrije tijd had browse ik het internet af naar de meest heerlijke en gezonde recepten. Die vond ik via blogs of natuurlijk Pinterest waar je je vingers al aflikt bij het zien van alle prachtige foto’s.

Mijn weg naar een gezond leven

Ook naar reguliere info over een gezonde leefstijl was internet mijn grootste vriend. Van zoeken naar welke producten suikervrij waren tot aan hoe ik het beste mijn macro’s kon indelen. Hoeveel uren ik wel niet gelezen heb op mijn telefoon is echt ongelofelijk!

Overal je eetdagboek bij de hand

Wat ik ook erg fijn vond ik dat ik via My Fitnesspal altijd onderweg mijn calorieën kan tellen. Ook als ik niet thuis ben kan ik gemakkelijk al het eten wat ik op heb noteren via de app op mijn telefoon. Zo kan ik altijd mijn eetdagboek bijhouden.

Bellen met je achterban

Niet alleen zelf onderzoek is erg belangrijk, steun en een achterban is zeker net zo belangrijk. Daarom vind ik het heel fijn om iemand te contacten en over mijn fitness journey te babbelen, helemaal als het even tegenzit. Hoe fijn is het dan om af en toe eens te bellen met je vader voor wat mental support? Nou, heel fijn! Nu heb ik toevallig een sim only abonnementdus dan zijn de kosten sowieso al minder een issue.

Het mag duidelijk zijn! Ik denk dat het hebben van mijn smartphone en toegang tot het wereldwijde web me zeker heeft geholpen om veel te leren over gezondheid, erdoor geïnspireerd te raken en vooral om gemotiveerd te blijven om door te zetten!The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.