nieuwe-vriendschappen

Hoe maak je nieuwe vrienden?

Je hebt al jarenlang dezelfde vriendengroep en je wilt graag eens nieuwe, andere mensen ontmoeten. Of je bent net verhuisd en je kent nog niemand. Hoe maak je dan nieuwe vrienden?

Nieuwe vrienden maken is niet moeilijk

Nieuwe vrienden maken, het lijkt nu veel moeilijker dan toen je nog op de kleuterschool zat, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat je zo om de 7 jaar je vrienden vervangt voor nieuwe. 

nieuwe-vrienden

Investeer

De truc zit hem erin dat je tijd moet investeren in het maken van nieuwe vrienden. Waar vroeger alleen spelen je grootste tijdsinvestering was, heb je nu een fulltime baan en allerlei andere verplichtingen. 

Join the club

De beste tip om nieuwe vriendschappen te sluiten is door je aan te melden bij een sportclub, workshop, cursus of club. Het voordeel hiervan is dat je in elk geval 1 ding met elkaar gemeen hebt. Natuurlijk zijn verjaardagen, het park waar je wandelt met de hond of de school waar je kinderen op zitten ook een hele goede.

zo-maak-je-nieuwe-vrienden

Ontdek jullie gemeenschappelijkheid

Spreek op deze plekken de mensen aan en praat naast de club of school ook over andere dingen om elkaar beter te leren kennen en te leren of er een click tussen jullie bestaat. 

Passen we bij elkaar?

Je kan nooit weten of iemand bij je past. Het beste kun je met zoveel mogelijk mensen praten en ze zo leren kennen. De meeste vriendschappen ontstaan dan ook per toeval. 

hoe-maak-je-nieuwe-vrienden

Take the first step

Alleen al het ontmoeten van nieuwe mensen kan al voor een boost in je leven zorgen. Het is dan ook helemaal niet erg wanneer er geen hechte vriendschap ontstaat. Hechte vriendschappen kosten tijd en die moet je wel investeren. Wanneer er een klik met iemand ontstaat, wees dan fierce en nodig iemand dan uit om een drankje te doen of om een keer samen te gaan eten. Wie weet tot wat voor vriendschap dat kan leiden?! Geniet!SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.