het bucketlist boek voor op reis

Het bucketlist boek voor op reis

Als je zo’n reisfreak bent als ik dan heb je vast ook heel veel dingen op je bucketlist staan. Nu is er ook een daadwerkelijk bucketlist boek voor op reis om je must sees in af te strepen.Ik weet nog dat ik vorig jaar een workshop volgde van Elise de Rijck dat ging over haar eerste bucketlist boek en hoe je zelf een bucketlist kunt maken. Het was een hele inspirerende workshop van deze olijke Vlaamse dame. 

het bucketlist boek voor op reis 2

Het was heel leuk om Elise te leren kennen en om van anderen te horen wat zij graag nog willen doen en bereiken in hun leven. Dat inspireert jou weer en daar krijg je de kriebels van om zelf weer doelen te gaan stellen en dingen uit te voeren.

Inmiddels heeft deze schrijfster al een aantal boeken op haar naam staan en het bucketlist boek voor op reis is haar nieuwste aanwinst. Ik heb zelf ook een bucketlist waarop ook heel veel dingen staan waar ik nog naartoe wil reizen. Des te enthousiaster werd ik van alle dingen die in dit boek staan.

het bucketlist boek voor op reis 3

In het boek vind je must do’s voordat je op reis gaan die lekker herkenbaar zijn zoals het stressen opdat je niets vergeten bent of het maken van een playlist. Ook zijn er een heleboel dingen die je tijdens je reis moet hebben gedaan en die je zeker weten moet hebben bezocht in je leven. 

Het hele boek wordt vergezeld met allerlei inspirerende quotes en aan het einde kan je nog je eigen bucketlist samenstellen en kan je vooraan de landen kwijt die je al hebt bezocht en nog wilt bezoeken. Dit is wat mij betreft een heel compleet boekje om bij te houden voor alle dingen die je wilt gaan doen op het gebied van reizen.

het bucketlist boek voor op reis 4

Niet alleen is het boek een soort van houvast van alle dingen die je nog wilt bereiken, het is ook mooi voor de herinneringen die je hebt gemaakt. Als ik iets af kan strepen dat ook gerelateerd is aan een bepaalde reis dan schrijf ik dat er ook bij. Zo heb ik bijvoorbeeld een hele mooie sterrenhemel mogen aanschouwen in the middle of nowhere in Marokko. Als ik dat later het boekje doorblader dan word ik overstroomt door alle mooie reisherinneringen. Superleuk!

Kortom als je een overzichtelijk en compleet boekje zoekt om je reis bucketlist in bij te houden en waar je ook nog de nodige humor in vindt, want die heeft Elise wel, dan is dit echt een aanwinst! En het bucketlist boek voor op reis is ook superleuk om het aan iemand cadeau te doen!The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.