Hema under eye concealer

hema-under-eye-concealer3

Al die wallen en donkere vlekken onder mijn ogen die moeten zo snel mogelijk weg als ik ‘s ochtends in de spiegel kijk. Hoeveel water ik ook drink, ze worden niet minder. De enige optie is ze dan te camoufleren met een concealer. Gelukkig zijn er ook speciale varianten verkrijgbaar, zoals de Hema Under Eye Concealer.

hema-under-eye-concealer1

Je kunt beter een vloeibare concealer gebruiken voor onder je ogen omdat deze minder snel in je lijntjes trekken. Ze dekken goed en zijn vaak ook lichter van kleur zodat je een frisse oogopslag krijgt. Dag wallen en donkere kringen, goodmorning sunshine! De Hema under eye concealer zit in een simpele zwarte verpakking en dat zijn we ook gewend van Hema. Simpel en toch chique. Aan de uiteinde van de ‘pen’ zit een dop met daaronder een dan nog wit kwastje. Het is een zacht, wit kwastje die prima voor je oog werkt. Wat ik wel jammer vind is dat de haartjes eigenlijk te lang zijn. Soms heb je net teveel product en kun je het ook niet goed uitsmeren. Ik dep de concealer dan met mijn ringvinger om een mooi egaal oppervlak te krijgen en ervoor te zorgen dat de concealer alsnog niet in de lijntjes trekt.

hema-under-eye-concealer5

Aan de andere kant van de pen bevindt zich een knopje waarmee je de concealer in het kwastje duwt. De eerste keer kan dat wel even duren, maar daarna moet het beter gaan alhoewel hij ook z’n kuren kan hebben. De concealer komt in het midden van het kwastje tevoorschijn en daarna kan je hem onder je oog aanbrengen.

hema-under-eye-concealer4

Zo dus! Het valt me wel op dat de stift eigenlijk best viezig is haha, een kliederboel is het wel een klein beetje haha! Het lijkt trouwens ook wel dat de kwast er droog en hard uit ziet, maar mijn kwastje is toch nu toe altijd flexibel gebleven omdat je regelmatig ook op het knopje moet duwen.

hema-under-eye-concealer2

Er zijn trouwens twee verschillende kleuren verkrijgbaar van de Hema Under Eye Concealer, namelijk heel origineel 01 en 02. Ik heb zelf 02 gekocht omdat ik vond dat deze juist lichter leek dan 01. De swatch ziet er hier redelijk donker uit zo op mijn witte onderarm, maar als je het vergelijkt met het randje van mijn arm, is hij juist weer licht. Ik vind het wel jammer dat er maar twee kleuren zijn, terwijl er zoveel verschillende huidskleuren zijn. De kans dat je met deze twee kleuren een perfecte match krijgt is dus klein. Ik had hem stiekem ook nog wel iets lichter willen hebben en voor de winter zal hij waarschijnlijk ook te donker zijn.

hema-under-eye-concealer8

En dan de echte test! Aan de linkerkant zie je mijn oog met nog de donkere kringen. Doordat ik graag mooi licht wilde hebben voor mijn foto lijkt de kring ook lichter dan hij in werkelijkheid is, maar het toont wel aan hoe goed de concealer werkt. Ik smeer ook geen foundation of bb cream onder mijn oog maar meteen de under eye concealer. Voor de foto heb ik dat meteen na mijn foundation gedaan, zoals ik het eerst ook altijd deed, maar ik merk dat het mooier is om het na de oogschaduw en mascara te doen. Zo kun je fall out nog even wegwerken en dan meteen een mooie oogopslag creëren met de under eye concealer. Ik kwast ook meestal een soort van driehoekje onder mijn oog voor een frisse look en om de concealer aan te laten sluiten bij de foundation. Ik vind het ook grappig dat het grijze van mijn oog gelijk wat frisser kijkt na het aanbrengen van de concealer.

hema-under-eye-concealer7
hema-under-eye-concealer9

Ook hier zie je dat de donkere kringen vrijwel niet te zien zijn en dat de concealer goed dekt. Nu weet ik wel dat mijn lijntjes er niet van zullen weggaan, maar toch zijn ze best duidelijk aanwezig vind ik. En ook hier valt het licht weer goed, maar met verkeerd licht zie je toch altijd nog een beetje een schaduw over de donkere kring, maar dan ben ik echt aan het zeuren haha. Ook is de concealer niet zo goed als je huid erg droog is, dan ziet er er namelijk erg onnatuurlijk uit. Ik met mijn allergieën heb daar nogal weleens last van en dat is dan best jammer. Maar goed, met mijn foundations heb ik dat dan ook, dus behalve mijn huid weer normaal krijgen is daar verder niets aan te doen.

hema-under-eye-concealer6

Ik ben echt supertevreden voor deze budget Hema under eye concealer. Ik heb nog geen speciale under eye concealer gehad die zo goed dekte, fijn werkte en waar ik een mooie frisse uitstraling kreeg als bij deze. Omdat ik dus redelijk veel gebruik om dat driehoekje te tekenen, vind ik hem niet superzuinig en is hij daardoor ook best prijzig. Maar goed, dat is altijd nog veel goedkoper dan een high end product en een mooi resultaat is natuurlijk ook wat waard!

De Hema under eye concealer is te koop in de webshop en winkel van de Hema voor €4,25.

Lijkt jou de Hema under eye concealer wat en welke concealer gebruik jij?The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

10 comments

 1. Rita

  Ik heb ook een eye concealer gekocht maar er zit geen drukknop op, bij mijn vorige wel. Na tientallen keren draaien, drukken, kwam er eindelijk iets uit. Dat is knap waardeloos. Ideetje om er misschien een bijsluiter bij te doen hoe het werkt?

 2. Stefanie

  Hallo, ik heb vandaag nog deze concealer gekocht aangezien ik ook echt hele erge wallen heb. Alleen kan iemand me uitleggen hoe ik de concealer krijg? Ik heb alleen maar een wit kwastje en er zit ook nergens een knopje of zoiets. Kan iemand me misschien helpen?

 3. Joanne

  Wel heel jammer dat er zo weinig kleuren zijn! Ik heb altijd een mega lichte tint nodig 🙁

  1. Miss Craftsy

   Ja jammer is dat he! Hopelijk kan je een under eye concealer vinden die wel goed bij je huidtint past 🙂

 4. Rosanne

  Oh dit lijkt me best wel een fijne concealer. Momenteel gebruik ik er één van Essence en Catrice. liefs x

  1. Miss Craftsy

   Die van Essence heb ik nog nooit gebruikt, maar die van Catrice had ik hiervoor en die vond ik dus 3x niets. Love this one 🙂

 5. Eline

  Handige review!

 6. Manon

  Ik ben ook wel tevreden als ik het zo zie, ik heb nu een artikel online staan van de concealer van w7, maar die is echt 3x niks! Misschien deze maar uitproberen.

  1. Miss Craftsy

   Aaah das wel jammer! Dit is mijn favoriet tot nu toe, dus ben er echt blij mee!

Leave a Reply

Your email address will not be published.