Hema satin blush powder

hema_satinblush6

Ik heb weer een nieuwe blush in mijn collectie waar ik heel erg blij mee ben. De Hema Satin Blush Powder in de superoriginele kleur 4 vind ik eigenlijk een soort van blush en bronzer in 1 en dat leek me ideaal voor de lente nu. Scheelt weer in het aanbrengen van allebei haha!

hema_satinblush4

Ze hebben sowieso een mooie collectie aan Satin blushes en als ik me het goed herinner van het PR event, zijn ze ook opnieuw uitgebracht met extra pigment. Ik had nog meer mooie kleurtjes gezien, maar ik besloot eerst deze mee te nemen om te kijken wat ik ervan zou vinden. Ik vind het sowieso lastig om een goede blush uit te kiezen die bij mijn huid past. Maar ja je gaat ook niet in de winkel allerlei blushes op je gezicht smeren en al is het alleen maar omdat ik dan al een blush op heb. En ik heb het idee dat de huid op mijn arm ook veel anders is dan op mijn gezicht. Hebben jullie daar nog tips voor toevallig? Ik denk daarom ook dat de meeste roze blushes mij niet staan omdat ik dan al snel het clowntjes effect krijg (denk ik).

hema_satinblush3

De swatch! Zoals ik al zei is deze blush net een bronzer. Ik vind dat hij een mooie warme ondertoon heeft wat je gezicht dan ook warmer doet lijken en een mooie glow geeft. Hij heeft een wat oranjerige kleur en dat vind ik juist mooi bij mijn gezicht passen. En het pigment is inderdaad goed he? Heel mooi! Alhoewel ik er altijd mee moet oppassen, anders breng je zomaar teveel aan haha!

hema_satinblush2

Het resultaat: een mooi warm effect, precies wat ik wilde! Omdat ik van mezelf redelijk roze wangen heb, komt hij op mijn wangen toch weer als een echte blush over, heel warm met een vleugje roze. Ik houd ervan! En ja, of het nu echt Satin is, dat weet ik nog net zo niet. Zelfs met blush kun je natuurlijk geen wonderen verrichten haha. Met zachte wangetjes zal het in elk geval wel snel Satin aanvoelen :). Aan de andere kant, het ziet het natuurlijk wel heel zacht en vrouwelijk uit toch?

hema_satinblush1

De hele look. Het is een mooie, maar niet heel opvallende blush. Het accentueert je wangen prima, maar het is niet zo van: heeee kijk hier dan, zie je mij zitten blush. Gewoon heel natuurlijk dus en dat vind ik heel mooi :).

hema_satinblush5

Anyways, ik ben echt heel blij met deze blush! Ik was nooit echt een blush-fan, dus ik had ook nooit verwacht dat mijn vingers dit ooit zouden typen. Sterker nog, ik denk dat ik ook een paar andere kleurtjes ga aanschaffen uit deze collectie.

De Hema Satin Blush Powder is te koop bij de Hema (joh!) voor €4,-.

Wat vind jij van deze blush en wat is jouw favoriete blush op dit moment?The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

8 comments

 1. Annemijn

  Deze blush is denk ik te donker voor mijn huid, maar bij jou staat ‘ie erg mooi! Vooral in combinatie met donker haar.

  1. Miss Craftsy

   Ja dat kan! Er zijn volgens mij ook nog wel wat lichtere versies beschikbaar. En dankjewel! 😀

 2. Manon

  Wat een mooie sprekende blush!

 3. Laura

  Ziet er mooi uit! Zelf heb ik nog nooit een Hema blush gehad. 😉

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel! Misschien kan daar dan nog eens verandering in komen haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published.