Hema eyeliner review

hema_eyeliner7
Als je even een dagje niet echt zin hebt om te make-uppen, maar wel de aandacht wil leggen op je ogen, dan is een eyeliner de uitkomst, althans voor mij dan :). Vandaag review ik de Hema eyeliner in de kleur zwart, want ja er zijn nog meer kleuren in deze lijn beschikbaar, altijd fijn!!

Vloeibare eyeliner van Hema

Deze Hema eyeliner is een vloeibare eyeliner met een dun kwastje zodat je gemakkelijk langs de wimperrand zou moeten kunnen werken. Eenmaal opgedroogd laat de eyeliner een glanzend effect achter. Dat is wat Hema zegt.

Wat ik zeg is dat ik ondanks het fijne kwastje het heel erg lastig vind om een mooi, dun, strak lijntje te trekken. Dit is omdat ik vind dat mijn wimpers altijd een beetje in de weg zitten. Toch vind ik een eyeliner een mooier effect hebben dan een kohl oogpotlood.

hema_eyeliner6

Hoe een goede lijn trekken met Hema eyeliner

Met een eyeliner is het toch wel wat oefenen om een mooi strak lijntje te trekken. Wanneer ik het kwastje pak, haal ik eerst het grootste deel van de vloeistof eraf om mooi te kunnen tekenen. Dan begin ik in het midden van mijn oog eerst een dun lijntje te trekken. Daarna pas begin ik aan het binnenste gedeelte van mijn oog omdat het kwastje dan al wat minder vloeistof eraan heeft zitten.

Hierdoor kun je dus beter een heel dun lijntje trekken. Je wilt namelijk geen dikke lijn bij je binnenste ooghoek. Het kwastje is sowieso heel fijn om zowel dunne als dikke lijnen te zetten. Je kunt hem in de breedte gebruiken, maar dus ook iets kantelen om zo een dunne streep te zetten.

hema_eyeliner8
Het resultaat van de Hema eyeliner

Maar hoe ziet het resultaat er dan in levende lijve eruit? Dat hij fijn werkt. Mits je dus al een beetje geoefend hebt want dat is wel nodig, weten we nu. Hoe de eyeliner in een ooglook eruit ziet, en wat het voor je look doet nog niet!

hema_eyeliner2
hema_eyeliner1
Eyeliner make-up verwijderen

Op de onderste foto heb ik natuurlijk de eyeliner op en daar zie je ook meteen dat de eyeliner een mooi glanzend effect achter laat. De eyeliner is trouwens niet waterproof! Als er regen voorspeld is, zou ik hem niet op doen.

Ik heb er zelf nog geen last van gehad bedenk ik me nu, maar ik spoelde de eyeliner van mijn arm af met wat water en binnen 2 seconden was hij foetsie. Wel weer handig met het afhalen van je make-up! Sowieso vind ik deze eyeliner weer gemakkelijker te verwijderen dan een kohl oogpotlood.

hema_eyeliner3
Het resultaat van de eyeliner

Het resultaat met mijn ogen dicht. Nog een tip, probeer niet aan je oog te trekken wanneer je je eyeliner opdoet, hiermee vervorm je je lijntje en is hij niet strak wanneer je je oog los laat. Dat is best lastig en daarom zitten die wimpers van mij ook zo in de weg als ik een lijntje trek, als ik mijn oog namelijk strak trek heb ik daar niet zoveel last van haha!

hema_eyeliner4
hema_eyeliner5
Op deze foto’s zie je goed wat een eyeliner met je gezicht kan doen. Waar ik mezelf er op de eerste foto er nogal ‘kaal’ uit vind zien, is dat op de tweede foto minder en spreken mijn ogen ook meer vind ik. Kortom, een eyeliner is ideaal om je look mee op te fleuren 🙂

De Hema eyeliner is te koop van €2,50, natuurlijk bij de Hema :). Ik vind deze eyeliner echt een top product en ik zou deze versie zo weer kopen.

Gebruik jij eyeliner en wat is jouw favoriet?The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

18 comments

 1. Sharina

  Dit is een super eyeliner gebruik hem al jaren, ik heb sinds kort wimper extensions dus ik vroeg me af of deze eyeliner op water of oliebasis is ik kan dit nergens terug vinden.

  Groetjes sharina

  1. Miss Craftsy

   Ah wat fijn Sharina! Ik kan je dat helaas niet zo vertellen. Ik weet wel dat je bij de Hema zelf om de ingrediënten kunt vragen, zijn hebben een lijst achter liggen waar je om kunt vragen. Of wie weet lukt het via social media ook wel. Succes!

 2. Melike

  Ik gebruik zelf die van de Essence en vind hem heel fijn, ik gebruik echt nooit waterproof producten [wimperuitval enzo]. Je hebt het echt mooi aangebracht, ik ben er niet zo goed in haha!

  1. Miss Craftsy

   Oeh ik heb nog nooit gehoord dat je last krijgt van wimperuitval met waterproof producten. Maar goed dat ik het nooit gebruik haha. En dankjewel! Ik heb ook het idee dat het er op de foto’s mooier uit ziet dan in het echt haha! Ik zit er namelijk wel altijd mee te klungelen. Het is zooo moeilijk om twee gelijke lijntjes bij je ogen te trekken!

 3. Anniek

  Knap dat jij zo’n recht lijntje kan trekken… Dat lukt mij dus nooit. Wordt ie aan de ene kant dikker dan aan de andere, moet je dat aan de andere kant weer gaan bijwerken… Enfin, drama drama. Wat ik dus altijd doe is eerst eyeliner op en dan met een wattenstaafje de helft er weer af halen 🙂
  Gisteren had ik de blauwe metallic eyeliner van de HEMA op, ziet er verder hetzelfde uit als deze, super fijn!

 4. Romy

  Ziet er goed uit!

 5. Manon

  Ik vind hem er best goed uitzien!

 6. beautyfacts

  Ik gebruik deze zelf ook altijd en het is echt een van mijn favoriete eyeliners!
  Ik heb duurdere geprobeerd maar kom altijd bij deze terug.

  Liefs Chantal

  1. Miss Craftsy

   Wat leuk om te horen!! Ik ben er ook wel echt heel blij mee 🙂

 7. Monique

  Goh, had niet zo een resultaat verwacht. Wel jammer dat hij niet waterproof is. Ik gebruik zelf een soort van stift eyeliner van Physicians Formula

  1. Miss Craftsy

   Positief hoop ik? Ja het is inderdaad jammer dat hij niet waterproof is, maar ik gebruik eigenlijk nooit waterproof producten en ik heb er eigenlijk nog nooit echt last van gehad! Is die stift eyeliner een beetje fijn? Ik heb zelf altijd het idee dat stift eyeliners veel sneller uitdrogen

 8. Lisanne

  Ziet er goed uit! Zelf zweer ik bij de essence Liquid ink liner, die lijkt hier erg op!

  1. Miss Craftsy

   Aah okee! Nog nooit gebruikt, ik houd het in mijn achterhoofd!

Leave a Reply

Your email address will not be published.