Help MissCraftsy.nl te verbeteren! – korte enquête

enquete

Lieve bezoekers! Miss Craftsy bestaat alweer ruim een jaar, maar vorig jaar rond dit tijdstip besloot ik om elke dag te gaan bloggen, met nog steeds heel veel plezier. Maar ik wil Miss Craftsy ook heel graag blijven verbeteren en jullie mening is natuurlijk super belangrijk! Daarom vraag ik op mijn allerliefst: zou je Miss Craftsy tot een succes willen maken door deze ienieminie enquête in te vullen?

Wat vind jij nu eigenlijk van Miss Craftsy? Waarop kan je niet wachten om te lezen en waarmee kan ik beter stoppen omdat dat artikel nog geeneens een klik waard is? Dat hoop ik overigens niet, maar ja het kan natuurlijk wel zo zijn! Ik ben echt super benieuwd naar jou mening, tips en ideeën om Miss Craftsy te verbeteren, zodat ze nog leuker wordt met artikelen that you are dying to read!

De enquête is super kort (5 minuutjes) met een paar multiple choice vragen en een paar open vragen waar je lekker anoniem je eerlijke mening kunt geven. Probeer het ook goed te onderbouwen, zo kan ik ook echt iets met je feedback kan!

Klik hier voor de enquête!

En alvast echt superbedankt voor het invullen van de enquête! You made my day en jullie zijn de liefste en beste lezers ooit!

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.Leave a Reply

Your email address will not be published.