Hello September, Hello New Goals

september doelen

Hello September! Tijd voor nieuwe goals en… tijd voor vakantie!

Normale mensen gaan in de zomervakantie op vakantie, ik doe lekker tegenstrijdig en ga lekker eind deze maand eindelijk naar Thailand! Over mooie doelen en dingen om naar uit te kijken gesproken! Laten we eerst even kijken naar de doelen van augustus.

Maak een bucketlist

I did it! Ik heb eindelijk een begin gemaakt met mijn bucketlist en ik vind dat er al zoveel leuke dingen op staan! Ik heb er een artikel over geschreven, maar ik heb ook een pagina gemaakt waar je mijn hele bucketlist kunt vinden en waar ik ook nieuwe dingen zal bijzetten en afstrepen. So excited! Wat zou het eerste zijn wat ik kan afstrepen en ben jij ook klaar voor jouw bucketlist?

De balans in voeding terugkrijgen

Het is en blijft grappig en wonderlijk hoe, als je een doel hebt en je er echt toe zet, je het ook kunt halen. Hoewel augustus niet zo heel goed van start ging, herinnerde ik me aan mijn doel en toen ging de knop om. Ik stelde weekmenu’s samen met gezond en gevarieerd eten en hield me er ook aan. Wanneer ik dingen buiten de deur had, hield ik daar rekening mee en zorgde ik ervoor dat ik daaromheen extra gezond at. Dat die dingen de 20 procent waren van mijn 80/20 regel. Daarnaast moest ik ook dealen met mijn eetbuien die eens per maand standaard op komen zetten. Mijn nieuwe trucje daarvoor is yoghurt met rauwe cacaopoeder, cacao nibs en whey crisps. Misschien niet de allergezondste optie, maar het zijn goede en cleane ingrediënten en het is natuurlijk 1000 keer beter dan chips, koek en gewone chocolade. Je hebt iets crispy om op te bijten en door de eiwitten raak je er ook verzadigd van. Mission accomplished! Oja en nee zeggen tegen lekker eten, o.a. op het werk ging ook supergoed. Ik kan terecht zeggen dat ik trots ben op mijzelf!

Sporten in de morgen

Mocht het niet duidelijk zijn, dan kan je het artikel hier teruglezen, but I just loooooove exercising in the morning! Ik was wat angstig maar ik vind het zo’n fijne manier om mijn ochtend te starten. En hoewel sport voor mij ook een vorm van ontspanning is, is het ook intensief en ik vind het juist fijn om de avonden nu relaxt te hebben. En als ik dan spontaan met een vriendin afspreek, hoef ik ook niet meer te freaken over dat ik dan het sporten moet missen, want dat heb ik dan toch al gedaan!

En de doelen voor september zijn…. *tromgeroffel*

Een voedingsdagboek bijhouden

En dan bedoel ik niet gewoon bijhouden wat en hoeveel ik eet, maar ook hoe ik mij voel. Dit is iets wat ik al heel lang wil proberen zodat ik misschien een patroon kan vinden in waarom ik bijvoorbeeld eetbuien krijg of teveel wil eten. Ik ga deze maand dan ook wekelijks een voedingsdagboek plaatsen op mijn blog.

Een boekenlijst maken

Na de bucketlist is het ook tijd om mijn boekenlijst wat op te frissen. Vroeger had ik een website waar ik allerlei boeken op reviewde en had ik een meterslange lijst aan boeken die ik nog wilde lezen. Sinds ik met die website ben gestopt is die lijst een beetje verwaarloosd en de nieuwe uitdaging ligt hem erin om nieuwe, toffe boeken op dat lijstje te zetten. Dus kom maar op met jouw suggesties, want ik heb ze nodig!

De Happy Body Challenge

Weten jullie nog dat ik het boek Happy Body heb gereviewd? Daarin stond ook een schema met workouts en een meal plan om die happy body te creëren. En ja ik houd natuurlijk wel van een uitdaging, dus ik ben benieuwd of het voor mij werkt en hoe het gaat bevallen.

Zo, dat zijn weer een aantal mooie doelen voor september. En hoe ging augustus bij jou? Welke doelen heb jij behaald en met welke doelen ga jij september in?SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

9 comments

 1. Daisy

  Sporten in de ochtend is super fijn! Lukt me alleen niet altijd :s, ben niet zo goed in opstaan :p. Oeh nu ik dat type zie ik > daar een foto van het recept van de maand. Ga daar even kijken want het ziet er wel heel lekker uit :).

  1. Miss Craftsy

   Ja dat begrijp ik haha! Ik was ook nooit een ochtendmens en ik begrijp het nog steeds niet waarom het me elke dag lukt. Kwestie van gewenning deels en ik vind het ook gewoon superleuk waardoor ik er graag mn bed voor uit kom. Hahaha zo leuk je spontaniteit ik hoop dat je m lekker vind en vergeet ook vooral niet te kijken bij alle andere heerlijke recepten. Mindblowing!

 2. Sien

  De anderen boek 1 Rode letters en boek 2 Zwarte veren geschreven door Anne Bishop zijn een aanrader op vlak van boeken. Een sterk fantasy verhaal dat goed in het rijtje past naast Twilight. Het verhaal moet eerst een beetje op gang komen, maar daarna kan je het boek gegarandeerd niet meer wegleggen!
  Verder is De golf geschreven door Morton Rhue een absolute must read. Indien je wat luchtiger leesvoer wil, dan is Mr. Commitment geschreven door Mike Gayle ideaal! Ikzelf heb het boek in het Engels gelezen, want ik lees heel graag engelse boeken. Maar in het Nederlands moet het ook wel te vinden zijn. Veel plezier en hopelijk heb je iets aan mijn boekentips. Liefs, Sien.

  1. Miss Craftsy

   Ah dankje Sien superlief en wat een fijne boekentips. Mr. Commitment komt me idd heel erg bekend voor dus zou zomaar eens kunnen dat ik m al heb gelezen. Engelse boeken lezen stiekem ook wel fijner;)

   1. Sien

    In de categorie voeding zijn de boeken van Pascale Naessens ook een echte aanrader. Haar visie op voeding is erg inspirerend!

    1. Miss Craftsy

     Oeh ja ik heb weleens van haar gehoord! Die gaan ook zeker op mijn lijstje. Thanks Sien!

 3. Het Sushimeisje

  Groot gelijk heb je. Goedkopere tickets en minder drukte op locatie 🙂

  En sporten in de ochtend is heerlijk! Ben ik gelijk helemaal wakker. En geen gedoe met mijn huis uitgaan omdat ik dat een uurtje later sowieso moet om te gaan werken of studeren.

  1. Miss Craftsy

   Haha zeker waar! En voor je werk sporten is echt ideaal. Heb ook vaak tonnen meer energie, heerlijk+

Leave a Reply

Your email address will not be published.