Hello August, hello new goals

augustus

Hoi nieuwe maand, hoi augustus! Met frisse moed en een brede glimlach stappen we weer in een nieuwe maand met nieuwe doelen!

Vorige maand had ik 3 doelen voor mezelf opgesteld en ik ben benieuwd hoe het ermee staat.

Happy every day

Ik wilde elke dag van de maand juli opschrijven wat mijn leukste moment van die dag was. Soms was dat wel lastig omdat je zoveel leuke dingen soms op 1 dag meemaakt en niet kan kiezen, of juist niet zo heel veel hebt meegemaakt en je het niet zo goed weet. Maar het is gelukt! 31 dagen lang heb ik mijn happy list bijgehouden and I loved it! Het doet me eigenlijk heel veel goed door dit te doen en deze maand ging ook heel erg goed, ik was heel vaak vrolijk, deed veel leuke dingen en voelde me oprecht gelukkig! Mission accomplished!

Blogilates

Ook wilde ik lekker verder gaan met Blogilates en dat is ook gelukt! Ik heb zeker 3x per week een samengestelde workout gedaan van haar kalender en I still love it! Hier ga ik voorlopig dus wel mee door! Ik wil proberen om zeker 3x in de week een Blogilates workout te doen, maar ik streef ernaar om 5x per week te sporten.

Gimme proteins baby!

Tenslotte wilde ik letten op mijn proteïne inname. Ik heb niet elke dag bijgehouden of ik genoeg tot me heb genomen, maar ik heb er wel zoveel mogelijk op gelet. Ik voel me er beter door en meer verzadigd en dat is erg fijn. Ook ben ik erachter gekomen dat mijn lichaam zo’n 90 gram eiwitten op een dag nodig heeft, dus dat is ook wel fijn om letterlijk op voort te kunnen bouwen. En wist je dat je met eiwitten ook af kunt vallen?

bucketlist

Voor augustus wil ik weer nieuwe doelen opstellen.

1. Maak een bucketlist

Ik roep al jaren dat ik een bucketlist wil maken, maar om de een of andere reden komt er steeds maar niets van. Eeeh ja duhh, omdat ik telkens maar geen pen en papier pak om de dingen die ik graag wil doen op te schrijven. Daar komt deze maand verandering in, want ik ga een start maken met mijn toffe, lang uitgestelde bucketlist.

2. De balans in mijn voeding terugvinden

Vooral na een week als de Vierdaagsefeesten is mijn eetpatroon verre van goed te noemen. Vorige week ben ik daarom weer even streng gaan eten om weer even met een goede boost te starten. Even wat minder processed foods en even wat meer groenten, fruit en ander natuurlijk eten. Ik hoop dat ik die balans weer terug kan vinden deze maand en dat ik het slechte voedsel beter kan laten staan *moedigt zichzelf heel hard aan*

3. Sporten in de morgen

Met sporten gaat het gelukkig heel erg goed. Ik sport minstens 3x in de week, ik streef naar 5x en wandel en fiets ook bijna elke dag. Het enige wat ik vaak heb is dat ik ‘s avonds niet zoveel puf meer heb om te sporten en vaak als ik dat doe, krijg ik er zoveel energie van dat ik niet op tijd kan slapen. De oplossing: ‘s morgens sporten. Het lastige daarvan is, is dat ik nog niet zo goed weet hoe laat ik dan moet opstaan en hoeveel tijd ik dan overal mee kwijt ben. In elk geval ga ik het deze maand uitproberen en dan zien we vanzelf wel of dit wel iets voor mij is, am I right?

blogilates

Heb jij nog een mooi doel voor jezelf opgesteld voor deze maand en hoe pak je dat aan? Of doe je lekker samen mee met (een van) mijn doelen? Let me know!

Bron foto’s: 1,2The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

2 comments

  1. Dina

    Mooie doelen voor de nieuwe maand! Ik ben echt heel erg benieuwd hoe het sporten in de ochtend je bevalt als je eenmaal in het ritme zit. Laatst kwam ik er achter dat ik de laatste tijd heel weinig foto’s maak, dus mijn camera doe ik vanaf nu gewoon weer standaard in mijn tas. Ik denk dat dat mijn doel is voor de aankomende tijd: gewoon weer eens foto’s maken. 🙂

    1. Miss Craftsy

      Dankje Dina! Tot nu toe bevalt het sporten goed (ben stiekem vorige week al begonnen zo benieuwd was ik hihi). En jouw doel klinkt ook prachtig. Ga je ook een artikel maken met je mooiste shots? Lijkt me een prachtidee. Veel succes en plezier met het uitvoeren van jouw doel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.