Healthy in Summer | Win een fiets t.w.v.€ 400,-

win een fiets

In de zomer, als het lekker warm is en de zon schijnt, stap ik liever op de fiets en ontdek ik de natuur dan dat ik me weer in die sportschool werp (uiteindelijk doe ik beide ;)). Heb jij dat ook? Mooi, want jij maakt namelijk kans om deze mooie fiets te winnen!


Ik zou niet weten wat ik zonder een fiets moet. Wat zeg ik? Twee fietsen! Ik heb er eentje thuis en eentje op mijn werk en elke dag fiets ik ruim een half uur van en naar mijn werk. Ik heb ook geen auto, dus die fietsen zijn mijn persoonlijke benenversnellers.

Vaak heb ik haast omdat ik net iets te laat van huis vertrek, maar ook vaak genoeg neem ik echt de tijd voor het fietsen. Niet dat ik dan heel sloom fiets, maar wel dat ik meer op mijn omgeving let: de zon die door de bladeren van de bomen probeert te schijnen, het geluid van vogels die heerlijk met elkaar aan het praten zijn en de moeder die met haar kinderen aan het spelen is in een park. Vooral fietsen in een bosrijke omgeving vind ik helemaal het einde. Dan kom ik helemaal tot rust terwijl mijn beenspieren lekker aan het werk zijn. Over een workout en mindstyle gesproken!

Je denkt vast: laat haar maar lekker kletsen, hoe kan ik die fiets nu winnen? To be honest ik zou waarschijnlijk hetzelfde hebben, maar toch wilde ik even gezegd hebben hoe belangrijk een fiets voor iemand kan zijn, helemaal als je bedenkt dat wij Nederlanders eigenlijk niet zonder kunnen en dat Amerikanen alles met de auto doen en in Afrika alles te voet. Toch wel een culturele bijzonderheid.

Kan jij wel een nieuwe fiets gebruiken en helemaal zo eentje als deze die niet alleen prettig fietst maar er ook nog eens supertof uit ziet en een waanzinning handig opbergrek heeft aan de voorkant? Ik ben jaloers op jullie! Maar ik geef het met heel veel liefde weg!

Okee, wat je moet doen:
Vertel aan mij in de comments waarom jij nu die fiets moet winnen en vul in het vakje email een geldig emailadres in zodat ik je ook kan bereiken als je gewonnen hebt.

Wat je verder nog mag doen om meer kans te maken op deze waanzinnige prijs (en geef ook in je comment aan wat je hebt gedaan):
– volg mijn blog op Bloglovin
– vlog mij op Instagram
– regram mijn foto op jouw Instagram
– volg mij op Facebook
– deel deze winactie op jouw Facebook
– volg mij op Twitter

Yes ladies! Ik ben zo blij dat ik deze fiets mag weggeven, echt waanzinnig! Ik wens jullie veel succes en je kunt meedoen tot en met 9 juli.

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.25 comments

 1. elisabeth

  wat een geweldige actie, je zou toch maar mogen winnen

 2. Annet van Vliet

  Oh ja…dit alles heb ik gedaan…(jaja..ik heb er heel wat voor over!)
  – volg mijn blog op Bloglovin
  – vlog mij op Instagram
  – regram mijn foto op jouw Instagram(met hulp van mijn jongste dochter 🙂 )
  – volg mij op Facebook
  – deel deze winactie op jouw Facebook
  – volg mij op Twitter
  – en…ik volg je op pinterest

 3. Annet van Vliet

  Mijn dochter haar fiets is op, alles rammelt, ketting valt er steeds af enz enz, een groot gevaar op de weg 🙁 Dus deze mooie fiets is zeer welkom!

 4. Annet van Vliet

  Wat ben ik blij dat ik deze actie op het nippertje zie. Ik ga heel hard duimen voor mijn dochter!

 5. Laura Schutte-Ruiter

  Ohhh wat zou ik hier blij mee zijn! Mijn oude omafiets valt van ellende uit elkaar en dat net na onze verhuizing :(. Ik en mijn man proberen 2 a 3 avonden in de week 25 kilometer te fietsen en een betrouwbare fiets zou dus top zijn! Daarnaast kan onze pup dan eindelijk in een mandje voorop, bij oma kan ze dat al en dat vind ze heerlijk!

  Ik volg je en heb je bericht gedeeld op facebook en instagram. Twitter heb ik helaas niet…

  Fingers crossed!

 6. Esther van der Doef

  Hopelijk word ik de geluksvogel, die binnenkort op deze schitterende fiets mag rijden,
  want een ritje op mijn oude fiets….dat wil ik echt vermijden.
  Hij roest, hij piept, hij kraakt en heeft 2 lekke banden,
  en zal dus binnenkort op de afvalberg belanden.
  Heerlijk met de haren in de wind
  lijkt de zomer voor eeuwig te duren,
  Hoop dat Miss Craftsy deze stalen ros naar De Lier zal sturen! 😉

  1. Esther van der Doef

   Oja….ik volg je blog op facebook en twitter en deel met veel plezier deze waanzinnig gave actie!

   Groetjes Esther van der Doef

 7. Meike

  Deze mooie winactie kan ik als echte omafiets-liefhebber natuurlijk niet voorbij laten gaan (hurray voor de terugtraprem!). In groep 8 kreeg ik mijn 1e omafiets. Deze heeft me eerst altijd naar de middelbare school gebracht, toen is hij mee verhuisd naar Nijmegen en hij is zelfs de grens over gegaan naar Antwerpen! Maar hij is inmiddels meer roestkleur als zwart dus hij heeft zijn beste tijd gehad. Nu heb ik hopelijk binnenkort een nieuwe baan, een nieuwe woonplek en een nieuwe fiets zou het plaatje compleet maken!
  Ik heb geen Bloglovin en Instagram, volgde je al op Twitter en nu ook op FB 😉

 8. Ling Choi

  Fietsen is mijn grote hobby en dat doe ik zeker 5 a 6 keer per week. Ik doe bijna alles op fiets, naar mijn werk, naar sport en zelfs boodschappen doen. Het is een gezonde bezigheid. Ik volg je op Bloglovin en nu maar duimen.

 9. Kim

  Wauw wat een leuke fiets! En net wat ik nodig ben. Ideaal voor mijn knie revalidatie om eens lekker veel te fietsen!
  Ik volg je op Instagram, Facebook & Twitter. & heb de foto gedeeld.

 10. Mirjam d/H

  Wow….wat een beauty! Daar zou ik waanzinnig blij mee zijn want ik doe alles op de fiets. Naar mijn werk,boodschappen doen enz maar vind het ook heerlijk om met mij dochter door de duinen te fietsen of een ander leuk tochtje. Gezond en zo ontspannend! Zo mijn 2ehands oude karretje dolgraag in willen ruilen voor dit exemplaar zodat ik er weer jaren tegen kan en heel veel plezier er aan kan beleven! Volg retweet en deel deze te gekke actie zodat mijn vriendinnen ook mee kunnen doen. Heb alleen geen Instagram dus daar kan ik niks voor je betekenen.

 11. Rebecca

  Wiehhh als de snelle speer dat ik ben, doe ik gelijk mee na het zien van je foto op instagram.. De reden dat ik een fiets nodig heb zit zo. Sinds ik een auto heb, heb ik mezelf beloofd nog altijd braaf te gaan fietsen met mooi weer. Maar omdat mijn vader dacht “die fietst nooit meer” heeft hij mijn lieftallige fiets weggegeven aan een collega van hem! En nu ben ik verplicht om met dit mooie weer met de auto te gaan en word ik luier en luier. Zelfs als ik simpel boter ben vergeten doe ik het nog met de auto,
  Terwijl fietsen zo een 7 minuutjes zou zijn. Dus, het zou erg goed van pas komen hihi. Super originele winactie trouwens!

 12. Maike

  Jaaaaaaaaa die zou ik graag willen winnen zeg. Een te gekke fiets voor mijn dochter. Die droomt al jaren van een te gekke omafiets. Nou daar is ie dan. Ik denk stiekem dat het een familie fietsje wordt want mijn vriend heeft echt zo n oud brikkie. Maar dat kimt zeker goed.
  Succes met je actie en met je blog. Ga zo door en inspireer ons mer je leuke verhalen en je lekkere gerechten.
  Ik volgde je al via de social media kanalen en nu volgt mijn dochter je ook gia haar instagram account.

 13. Carola Meijer

  Bike, ook wel oma fiets genoemd wil graag met pensioen. Hij is altijd goed verzorgd door zijn baas maar wil nu het stokje doorgeven aan de jongere generatie. Hij heeft mij altijd overal naar toe gebracht en zorgde voor een gezond lichaam. Ik viel maar liefst 5 kilo af door iedere dag met bike er op uit te gaan. Ook voor geestelijke ontspanning kun je bij bike altijd terecht. Even je hoofd helemaal leeg maken. Parkeerkosten? Daar doen hij niet aan! Ook files en parkeerproblemen zijn op hem niet van toepassing. Ook het milieu en mijn portemonnee zijn hem erg dankbaar. Helaas is bike al wat ouder en na alle goede zorg gun ik hem zijn pensioen. Daarom doe ik mee met deze wedstrijd.

  Ik vlog jou op Instagram( volgens mij heb ik de foto geregramt, wete enitprecies wat het is..)
  Ik volg jou op Facebook
  En ik heb deze winactie op mijn Facebook gedeeld
  IK volg jou op Twitter

 14. Hans

  Geluk is vaak tijdelijk
  en de liefde broos!
  Maar je vrouwtje verwennen met deze fiets…
  is eindeloos!

 15. Tessa

  Wat een fantastische winactie! En hij komt als geroepen. Afgelopen weekend is mijn fiets namelijk gestolen, en aangezien mijn fiets mijn enige vervoermiddel is (oké, oké, naast het ov) ben ik erg hard opzoek naar een nieuwe fiets! Ik.volg je via bloglovin, Facebook, Twitter en instagram (Tessa Groot). Het zou echt top zijn als ik binnenkort op zo’n fiets weer lekker kan gaan cruisen!

 16. Nicky

  Leuke winactie! Zag je berichtje voorbij komen op facebook en dacht hier moet ik aan meedoen! Waarom ik de fiets zou moeten winnen? Ik vind het wel weer eens tijd voor een nieuwe fiets aangezien mijn fiets al mijn halve leven meegaat! Gekregen op mijn twaalfde en ben nu 25 hahah. Alleen als student heb je geen geld voor een goede fiets dus dan maar zo proberen!

 17. Daniëlle

  Wowie, een fiets!
  Zo’n leuke winactie :). Ik wil deze fiets heel graag winnen omdat het gewoon een hele mooie fiets is die, heel toevallig ook nog eens een stuk mooier is dan de fiets die ik nu heb, en beter, en nieuwer, én hij heeft (tenminste dat hoop ik) die er niet elke maand minstens een keer afligt. Verder zou mijn vader -die die zelfde ketting die er steeds afgaat er weer omheen moet leggen (want nee, sorry dat kan ik niet zelf 🙁 haha) – er ook nog eens blij mee zijn –> minder werk voor hem haha.
  Oh en voor ik het vergeet : ik volg je op bloglovin, Danielle1 heet ik daar.

  Liefs, Daniëlle

 18. Marjoleine

  Ooooh it’s so pretty!
  Mijn geliefde witte fiets is na 4 jaar veelvuldig gebruik helaas echt over zijn beste tijd heen. Hij wilde me zelfs niet meer naar een foodtruckfestival brengen :-(. Met deze prachtige zwarte fiets kan ik vast weer zonder problemen naar terrasjes, stranden en foodtruckfestivals fietsen! En uiteraard mag hij ook mee bij de saaie wekelijkse bezigheden, want dat transportrek vraagt om een bomvolle boodschappentas (met lekker eten, yumm!).

  Ik volg je overal, behalve op Instagram want dat heb ik niet 😉
  En ik heb je bericht gedeeld op Facebook!

 19. Sophie

  Wat een leuke winactie, zo’n toffe fiets! Op dit moment heb ik nog mijn roestige studentenfiets, die een beetje aanloopt door een slag in het wiel. Daarom pak ik die niet zo snel meer en er zit geen bagagedrager meer op, dus dingen meenemen lukt niet goed. Een nieuwe fiets zou echt een super cadeau zijn voor aankomende zomer!
  Als ik zou winnen, zou ik de fiets gebruiken om lekker te gaan picknicken. Ik zie mezelf al rijden door de stad op zo’n mooie fiets met voorop een mand met allemaal lekkere hapjes en drankjes en achterop een kleedje. Dat lijkt me echt geweldig!
  Ik volg je op alle 4 social media’s en heb je bericht ook gedeeld op Facebook!

 20. Karina

  Ik volg je al enige tijd op Bloglovin. Wat een geweldige actie is dit.
  Normaal gezien ben ik een loper en geen fietser. Maar nu de grote vakantie is aangebroken, heb ik mijn fiets van stal gehaald en leg ik elke dag 13km heen (en nog eens terug) af naar mijn werk. Heerlijk om ‘s ochtends wakker te worden en zalig om ‘s avonds het hoofd weer even leeg te maken.
  De zin is er dus wel maar de uitrusting (fiets dus) is ondertussen 20 jaar oud en dus dringend aan vernieuwing toe.
  Please help me verder op weg …

 21. Stacey

  Jaaaaaaaah die zou ik heel graag willen winnen! Mijn fiets fietst namelijk niet meer echt, volgens mij is hij in opstand sinds ik niet meer op de fiets naar mijn werk kan door een verhuizing. Om de paar minuten vliegt de ketting er van af en met het strand op slechts 7,5 km vanaf mijn huis zou ik dus echt een fijne fiets moeten hebben om lekker langs de file te fietsen.

  Het rek voorop is natuurlijk ideaal voor een grote boodschappentas of voor alle strandspullen…. Jaaaaaa ik wil hem dus heel graag winnen!

 22. Dina

  Pfoeh ik zou dus ook echt niet weten wat ik zonder fiets zou moeten! Onlangs heb ik zelf ook een fiets verloot op mijn blog en nu achteraf had ik ‘m heel goed zelf kunnen gebruiken, want mijn fiets is total loss gegaan vorig week. 🙁 Ik kan er nog net op fietsen, maar het is dus echt geen pretje meer.
  (en ik volg je op ALLEEES.)

 23. Esther

  Ohhhhmy, wat een gave winactie! Ik zag je tweet vanmorgen op Twitter verschijnen en dacht meteen: dát moet ik niet vergeten vandaag. Een oma fiets wil ik serieus al sinds de basisschool ,maar toen ik daadwerkelijk een nieuwe fiets ging uitzoeken werd het zo’n gazelle met 7 versnellingen ‘want aan een omafiets zou ik niks hebben’ met al die heuvels hier in Limburg. HA, gelukkig ga ik volgend jaar in Maastricht studeren, en laat het daar nu net lekker vlak zijn. Ik wil deze fiets dus super graag winnen om over de markt de crossen, langs de Maas te fietsen en om me over dikke keien naar school te verplaatsen. Ik volgde je blog al op Bloglovin (duuhh), heb je gevolgd op Instagram (onder het account @esthernewsflits), heb je Facebook pagina geliked én je Twitter account volg ik ook al een tijdje! Zo, wat een verhaal. Ik duim héél hard 🙂

 24. Marion

  Ik wil deze fiets winnen omdat mijn ‘Koninginnedagfiets’ (fiets die zelden meer gebruikt werd dan met koninginnedag) sinds het aftreden van de koningin niet meer zo lekker fietst!! Met een nieuwe fiets zou ik veel vaker gaan fietsen dan ik nu doe!

Leave a Reply

Your email address will not be published.