Happy Sunday Song #2

happy-sunday-song-2

Hey happy people! Hebben jullie een leuke week gehad? Viel die jammer genoeg een beetje tegen, dan hoop ik dat deze Happy Sunday Song je een beetje oppept! Muziek maakt mij altijd blij en is een belangrijk onderdeel om positief te blijven. Daarom hoop ik dat deze blije en mooie liedjes jullie dag ook helemaal goed maken en je de week lekker goed begint! Spread the happiness!


Om eerlijk te zijn ken ik Chef’s Special alleen nog maar van het mooie In Your Arms. Een heel mooi nummer, maar niet iets waar je linea recta vrolijk van wordt. Toen ik ze vorige week op Appelpop mocht zien, verbaasde me eigenlijk hoe goed deze band wel niet is. Uiteindelijk bleek dat ik het liedje Peculiar wel te kennen! Dit is echt zo’n supervrolijk liedje en de stem van de leadzanger past hier zo goed bij! Ik vond dat hij echt zo’n reggae stem heeft in combinatie met iets Australisch ofzo haha! Ik weet niet wat het is, maar zijn stem is heel speciaal (haha special!) en ik vond de liedjes echt relaxed om naar te luisteren! Ik werd er helemaal happy van en de rest van het publiek ook! Je kon er ook lekker salsa op dansen :D!

Peculiar kan bijzonder en uitzonderlijk betekenen en om dit aan spread the happiness te koppelen: jij bent bijzonder en uniek en je mag er echt zijn! Geniet lekker van het leven en maak je niet zo druk om wat anderen van je vinden!

Wat vind jij van deze Happy Sunday Song van Chef’s Special? En heb jij nog een leuk liedje die je lekker happy maakt? Spread the happiness!

En wil je lekker meezingen en dansen? Dat mag natuurlijk altijd!

You must be from Jupiter cause ye make me feel like a man in a rocket
You’re so peculiar make me sing make me dance like a puppet now
You’re so peculiar just wanna be on your planet forever now
Forever now

(Whoooh) I don’t need ground control now
(Whoooh) Man i’m burning my bridges
(Whoooh) If you walk in on my old life
(Whoooh) Please say hi to the Mrs.

Say hi to the past when he rolls by
Everytime he a taller guy
If one day he won’t fit your house
no more don’t be surprised

Say hi to the dude with the golden watch
Shake hands with the man who lost his touch
Highfive the kid that don’t seem to fit
The script of his time
Send my regards to all ’em coulda been woulda been shoulda beens
I hope they be fine without me

(Whoooh) I don’t need ground control now
(Whoooh) Man i’m burning my bridges
(Whoooh) If you walk in on my old life
(Whoooh) Please say hi to the Mrs.

You must be from Jupiter cause ye make me feel like a man in a rocket
You’re so peculiar make me sing make me dance like a puppet now
Do what you want girl

(Whoooh) I don’t need ground control now
(Whoooh) Man i’m burning my bridges
(Whoooh) If you walk in on my old life
(Whoooh) Please say hi to the Mrs.

(Whoooh) I don’t need ground control now
(Whoooh) Man i’m burning my bridges
(Whoooh) If you walk in on my old life
(Whoooh) Please say hi to the Mrs.

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.4 comments

 1. Roxanne

  Chef Special is zo’n leuk bandje! Ik ken ze al een hele tijd en ben ook op een concert van ze geweest (en heb ze gezien op Pinkpop). Ik houd wel van hun muziek 😀 Hoewel ik dat eerst ook niet verwacht had 😉

  1. Miss Craftsy

   Oeh nice op Pinkpop! Echt super! Ik nu dus alleen op Appelpop en ik vind ze dus ook echt verrassend goed! Leuk om dat zo te ontdekken he!

 2. Janneke

  Hihi, chef special doet me denken aan mijn ex, dus ik probeer het juist niet te luisteren 😉
  Maar het is een leuke band! Toegegeven!

  Je hebt echt een leuke blog, ben benieuwd wat je van de mijne vindt!
  Liefs, Jantasie

  1. Miss Craftsy

   Aaah dat is dan weer een bummer haha! Maar ik vind de band stiekem heel erg leuk inderdaad!

   En dankjewel! Wat superleuk om te horen, yay! En ik vind de jouwe ook erg leuk hoor, lekker creatief 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.