Happy Sunday Song 16: Let it Go

happy-sunday-song-16

Het jaar moet natuurlijk afgesloten worden met een supertof en blij nummer, maar die nog wel een beetje in kerstsferen is. Een liedje die me aan 2014 doet denken, maar dan wel een tikje anders, en een liedje dat mijn jaar symboliseert. Dingen gewoon laten gaan en voor jezelf kiezen!
YouTube Preview Image

Een tijdje geleden had ik ook al een liedje van Pentatonix laten horen en tijdens het YouTuben kwam ik dus bij deze versie die ik jullie echt niet kon onthouden. Hij is toch echt mooi of niet? En dat allemaal acapella, ik vind het zo bijzonder dat mensen dit met hun stem kunnen! Daar word ik alleen al vrolijk van!

Met welk liedje ga jij vrolijk het jaar uit?

YouTube Preview Image

Bonustrack! Als je net als in helemaal into de acapella en de film Frozen bent, dan wil je deze medley echt zien. Maar ook als je gewoon zin hebt om te lachen haha!

FotoThe secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

2 comments

    1. Miss Craftsy

      Wow, dankjewel Renee, wat een ontzettend goed nummer, ik kreeg meteen kippenvel! Dit is echt een Frozen en The Lion King versie in een en dan dat mooie koor erbij, echt alles in 1 wat mij betreft, prachtig! Dankje dat je dit wilde delen

Leave a Reply

Your email address will not be published.