Happy Sunday Song #13 Popular

happy-sunday-song-13

Ik ben meestal vanaf het eerste moment fan van alles wat ook maar met musicals te maken heeft. Dus toen ik ontdekte dat Mika en Ariana Grande het bekende liedje Popular uit Wicked hebben gecoverd en aangepast voor de hitlijsten was ik natuurlijk op slag verliefd, en helemaal happy!

Naast dat Popular natuurlijk al een ontzettend grappig liedje is in de musical, vind ik de ‘moderne’ versie ook echt tof en catchy. Het heeft een mooie onderliggende tekst en hij is gewoon heel erg blij. Ik heb hem al ik weet niet hoe vaak meegezongen (inclusief de intentie dat ik het liedje ook gewoon zuiver mee kan zingen en te doen alsof ik in een musical speel) en natuurlijk heeft Chantal Janzen ook een stukje van deze versie gezongen, gemixt met haar Nederlandse versie tijdens Musicals in Concert.

Word jij ook zo vrolijk van musicals? Fijne zondag!

FotoThe secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.