Happy Body: zo krijg jij hem!

happy body

Ik ben ervan overtuigd dat elke vrouw uiteindelijk streeft naar een gelukkig leven met een gezond lichaam. En dat is waar ik je met mijn blog mee wil inspireren. En dit boek, mijn lieve lezers, sluit daar perfect bij aan.

Meet Happy Body, het boek dat je op de hoogte brengt van alles dat met eten, ontspannen en bewegen te maken heeft en hoe jij daarmee de beste versie van jezelf kunt worden. En niet alleen alle info gaat je daarbij helpen maar er staan ook veel praktische tips in zodat je meteen aan de slag kunt.

boek over gezond eten

Recepten

Wat ik bijzonder en grappig aan dit boek vind, is dat het meteen begint met de recepten. Behalve in een kookboek krijg je vaak eerst de nuttige info en daarna pas de recepten. Hier is het andersom en eerlijk gezegd vind ik het verfrissend. En logisch. Want wil jij veranderingen in je leven aanbrengen richting een gezondere leefstijl, dan kan je dat het beste doen met het veranderen van je eetpatroon en maaltijden stapje voor stapje switchen naar gezondere versies. En dat moet met dit boek zeker lukken! Jam wat staan er een heerlijke dingen in zeg!

boek over ontspanning

Ontspannen

Deel twee van het boek gaat over ontspannen. Hier vind je info over hoe je dat het beste kunt doen, inclusief fijne oefeningen. Zo leer je hoe je het beste kunt ademen, welke meditatie- en yogaoefeningen je kunt uitvoeren en handige ontspanningsoefeningen voor je gezicht. Veel kende ik er nog niets dus super handig en fijn! Ik kreeg meteen zin om ze uit te proberen en toe te passen.

boek over bewegen en sport

Sporten

Het laatste deel gaat over beweging en dus sport. Naast de gebruikelijke info en tips vind je hier een warming up, een 4 weken workout en verschillende HIIT oefeningen zodat je meteen kan starten met verandering aanbrengen in jou leven en een houvast te bieden. De oefeningen zijn heel goed te doen en erg effectief. En je kunt de afbeeldingen gemakkelijk volgen.

Uiteindelijk kun je echt alles in de praktijk brengen omdat deze 3 dames een compleet schema voor je in elkaar hebben geknutseld met wat je de komende weken moet eten, welke workouts je wanneer moet doen en welke ontspanningsoefeningen je het beste kunt doen. Kortom er is bijna geen reden meer om het niet te doen haha ;).

handboek voor de mind body en soul

Een heel fijn handboek

Het boek leest lekker snel, luchtig en fijn. Ik heb het boek op een zonnige zondag in 1 dag uitgelezen. Het zijn kleine stukjes tekst die je leest om je in te lezen en wanneer je dat alleen doet ben je er zo doorheen omdat je de rest in de praktijk toepast. Ik krijg echt zin om alles uit te proberen en toe te passen. Yes! Ik denk dat ik dit ook zeker ga doen in de maand voor mijn vakantie. I’m so excited and I just can’t hide it!

Ben je op zoek naar een boek dat je handvaten en houvast geeft aan de gezondheidsdriehoek van eten, ontspanning en beweging, dan raad ik je dit boek van harte aan! Happy Body van Amber Rose

, Sadie Frost en Holly Davidson is verkrijgbaar bij jouw boekhandel voor € 24,99.Want to finally stop Stress Eating?

Stress eating at the end of a long day?
Always starting with a new diet on Monday?
Eating away your emotions?
And do you want to end this?

Download my FREE ebook with
21 Simple Strategies to Stop Stress Eating!
Leave a Reply

Your email address will not be published.