Happy Birthday + winactie!!

verjaardag1
Hoeraa! Twee violen en een trommel en een fluit, ik ben jarig en dat vieren wij! Vandaag ben ik 23 lentes jong geworden en dat wil ik graag vieren met jullie! Natuurlijk hoor je cadeautjes te krijgen met je verjaardag, maar ik geef ze ook graag weg!

Hoewel het mijn verjaardag is, moet ik vandaag gewoon naar mijn werk. Ik neem natuurlijk wel een hele lekkere taart mee om te trakteren en vanavond komt er wat familie. Zaterdag neemt mijn vriendinnetje me mee op een B-day tripje en die week daarop vier ik mijn verjaardag voor vrienden. Genoeg om naar uit te kijken!

Dit is mijn eerste winactie op Miss Craftsy en ik vond het wel leuk om iets persoonlijks cadeau te doen! Pas geleden konden jullie al mijn beautyfavorieten zien en ook mijn gehaakte gebakjes zijn een grote favoriet onder jullie! Ik hoop daarom dat jullie deze winactie heel erg leuk zullen vinden!

verjaardag3
Wat krijg je?
Deze twee enorm leuke en schattige zelf gemaakte gehaakte gebakjes, de Vaseline lip balm rose, Essence all about matt! en de Catrice camouflage cream in jouw kleur (Ivory, Light Beige, Rosy Beige). Dit zijn echt mijn favorieten producten en ik denk dat iedereen deze producten wel kan gebruiken toch?

Wat moet je doen?
– Like mijn blog op bloglovin
– Volg mij op Twitter
– Laat een comment achter en vertel ook wat je hebt gedaan om mee te doen.

Wat mag je doen om?
– Like mijn Facebookpagina (+1)
– Tweet het volgende berichtje: “Ik doe heel graag mee aan de #winactie van @MissCraftsy ter ere van haar verjaardag! Wil je ook meedoen? –> http://ow.ly/sjn0A #winnen” (+1)
– Share & like mijn verjaardagsbericht op Facebook (+1)
– Volg mij op Instagram (+1)
– Vertel waarom jij deze winactie wilt winnen! Vind ik heel leuk! (+1)

Veel verjaardagsgroetjes en good luck!!

Meedoen kan t/m 19 januari en de winnares wordt per e-mail op de hoogte gesteld!The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

26 comments

 1. Mirne

  Beetje laat nog gefeliciteerd! Ik zou graag meedoen! Ik vind die cupcakes echt te cute!

  Ik volg je ook op facebook en instagram. 🙂

  Ik zou graag winnen omdat dit goede basis producten zijn. Ik heb zelf al een matte poeder, maar ben toch ook wel benieuwd naar deze van essence. Zou hem graag eens vergelijken op mijn blog. En die cupcakes zijn gewoon lief, maar denk niet dat ik het zelf kan maken.

 2. Shani

  Ik doe graag mee en volg je op Bloglovin (Shani Smet) op FB(Shani Smet) en ook op Twitter (@SimplyShaniSmet) =)

 3. Anita H.

  Ik doe graag mee! En wel omdat ik dit leuke danwel handige items vind. Het poeder van Essence heb ik op het moment ook in gebruik. De gebakjes zijn ontzettend schattig. Misschien geef ik ze aan mijn nichtje, mocht ik winnen. Zij maakt vaker cupcakes. Maar het kan ook goed zijn dat ik ze toch zelf hou. De vaseline gebruik ik niet denk ik. Maar verder een toppakket!

  Met uitzondering van instagramactie heb ik aan alles voldaan.

 4. loubna

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Ik zou graag dit setje willen winnen omdat ik het dan heel veel ga gebruiken:) Het zijn hele goede basis dingen! Heb alles gedaan behalve gedeeld op facebook 😉
  bloglovin+facebook; loubna yag
  twitter; hanan147
  instagram; loubna188

  xx

 5. Esmée

  Wat een leuke winactie! Ik volg je op bloglovin’ en ik like het bericht. Ik volg je op facebook, twitter en instagram. Ik wil deze winactie graag winnen omdat: Het een mooi pakketje met leuke spulletjes. Ik vind je twee gehaakte cupcakes zo schattig! x

 6. José

  Gefeliciteerd! (: Ik sla de win actie over.

 7. Tess Evea

  Wat een super pakketje, ik doe graag mee. Ik heb alles gedaan. 🙂

 8. Isabel Cristina

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag, ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad!

  Ik kan helaas niet meedoen omdat ik geen Twitter heb, maar ik vind het wel een hele leuke winactie!

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel en ik heb zeker een leuke dag gehad! Wel jammer dat je niet mee kunt doen!

 9. maaike

  Oooh dit wil ik winnen, mijn favoriete concealer en poeder! 🙂 En de cupcakes vind ik ook nog eens erg leuk.

  Ik volg je nu op Facebook, Bloglovin’ en Twitter!

  Groetjes en een fijne dag

 10. BLOG IN HET ZONNETJE #3 | Miss Craftsy

  […] blog in het zonnetje! Waar de vorige keer Lisanne in het zonnetje werd gezet met haar leuke blog You Nailed It, is het nu tijd voor een andere blog om in het zonnetje gezet te worden. Lees snel verder om te […]

 11. Manon

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag, hopelijk heb je een leuke dag gehad.

 12. Vanessa

  Superleuke winactie ! Heb alle verplichte sttappen gedaan

 13. Lisanne

  Leuk! Gefeliciteerd meis! Uiteraard waag ook ik een poging! Ik volg en like je op Bloglovin en ook op Twitter! Verder volg ik je op Facebook en Instagram! 🙂

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel! En bedankt voor het volgen haha!

 14. pamela

  gefeliciteerd! ik heb deze producten al dus vind het niet eerlijk om dan nog mee te doen. dan gun ikhet liever iemand anders! heel erg leuk dat je een winactie geeft.

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel! En wat lief dat je iemand anders de winactie gunt!

 15. Femke

  Leuke winactie! Helaas heb ik geen twitter dus kan ik niet meedoen 🙁

  GEFELICITEERD TROUWENS MET JE VERJAARDAG 🙂

  liefs,
  Femke

 16. Malou

  Gefeliciteerd! Leuke winactie, ik volgde je al via Twitter en Bloglovin’ 🙂

 17. Anniek

  Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Voor mij een goede duw in de rug om na een week ein-de-lijk bloglovin aan te maken! Ik heb alleen geen Twitter, dus daar kan ik je verder niet mee helpen 😉

  Ik vind het superleuk om deze winactie te winnen, vooral om je leuke gebakjes op mijn etagere te kunnen uitstallen (want deze word je tenminste niet dik van).
  En de productjes lijken me super lekker! Ik ben vooral benieuwd naar essence matt powder, want ik gebruik nu altijd Hema.

  Geniet van je verjaardag!
  Liefs, Anniek

  1. Miss Craftsy

   Hahahaha ik zag t op Bloglovin! Leuk!! Nu moet je ook maar eens echt iets van je site gaan maken dan! 🙂

 18. Roxanne

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Een hele fijne dag gewenst 🙂
  De winactie sla ik over, omdat ik de (meeste) producten er van toch niet zou gebruiken, dan gun ik het liever een ander 🙂

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel! Is helemaal goed gekomen, heb ervan genoten 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.