karamel-cheesecake

Guilty pleasure kerst recepten

Rond Kerst vind ik het heerlijk om in de keuken te staan en lekker te bakken. Taarten, koekjes en cakes, het maakt me niet uit. Ik zet de meest heerlijke dingen op tafel en laat mijn familie en jullie graag meegenieten van deze guilty pleasures kerst recepten.
koffiebroodjes-1

Koffiebroodjes met banketbakkersroom en chocolade

Dit is perfect voor je kerstbrunch. Knapperige broodjes met smeuïge banketbakkersroom en natuurlijk chocolade om het af te maken.

nutella-koekjes-1

Nutella koekjes met salted caramel

Echt er bestaat niets beters dan Nutella pasta en salted caramel. Naar mijn mening in elk geval. En ik geloof die van mijn vrienden ook, want toen ik deze kanjers op tafel zette, kon niemand er meer vanaf blijven haha.

chocolade-ricotta-tulband-1

Chocolade ricotta tulband

Volgens mij kan er geen Kerst voorbij gaan zonder een tulband. En when you’re at it, maak er dan meteen zelf eentje. Een standaard tulband, of ga voor deze smeuïge chocolade ricotta tulband inclusief een heerlijke chocoladelaag. Om je vingers bij af te likken.

cheesecake met toffee en chocolade

Karamel cheesecake met popcorn

Als je voor een echte uitdaging en feestje wilt gaan, dan kies je voor deze karamel cheesecake. Deze kanjer is een ware vuller en smaaksensatie.

chocolate-fudge-cake-2

Chocolade fudge taart

Zijn jij en je familie echte chocoladeliefhebbers? Dan wordt dit jullie kersttaart! Voller dan vol met chocolade, lekker smeuïg en ook al zit je er vol van, je wil alleen maar meer van deze chocolade fudge taart!

limoncello-cupcake-1

Limoncello cupcakes

Zin in een alcoholische versnapering? Ook dat kan in de keuken! Zoals met deze limoncello cupcakes. Echt heerlijke cupcakes om ook je oma mee over te halen ;). Gelukkig kerstfeest!

mascarpone-appeltaart-1

Mascarpone appeltaart

Ben jij iemand uit een oud-Hollandse familie die graag appeltaart eet? Verras ze dan eens met deze appeltaart met een twist. De mascarpone appeltaart is heerlijk romig en extra feestelijk!

snickerscheesecake4

Snickers cheesecake

Taart valt natuurlijk altijd in de smaak bij iedereen. Maar wil je iets speciaals maken voor de kleintjes, denk dan eens aan deze Snickers cheesecake. Dit is eigenlijk gewoon een groot snoepje!

Welke van deze kerst recepten ga jij maken?SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.