Grip Your Phone van Slinggrip

slinggrip1
Heb jij daar nu ook altijd last van? Je bent onderweg te voet of met de fiets, maar je ziet/voelt dat je een What’s appje krijgt. Natuurlijk wil je meteen kijken wie dat is, want stel nu dat het om iets belangrijks gaat? Dus pak je je telefoon om te kijken wie het nu kan zijn. Maar daar ga je al: je lette even niet goed op de weg, je schrikt en je laat je telefoon vallen. Gelukkig heb ik mijn telefoon nog nooit laten vallen, maar soms zou je willen dat je je telefoon iets steviger zou kunnen vasthouden.

Nu is daar een heel handig dingetje voor: de SlingGrip. Deze handige accessoire bevestig je achter op je telefoon, je steekt je vingers erdoorheen en je hebt meteen grip op je telefoon. Ik mocht deze uitgebreid testen!

slinggrip2

De accessoire is redelijk klein. Om de een of andere reden had ik hem groter verwacht, omdat je deze ook kunt plaatsen op bijvoorbeeld je tablet. Als je hem uit de verpakking haalt zit er een vloeitje over de SlingGrip die je eraf moet halen voordat je deze op je telefoon kunt plakken. Op de foto’s zag ik dat de SlingGrip achterop in het midden wordt geplaatst, dus ik deed dat ook.

slinggrip6

Wat me het eerste opviel is dat ik te kleine duimen heb voor deze SlingGrip. Door Twitter heen scrollen gaat prima en is ook fijn zoals je hier ziet, maar What’s Appen is voor mij wat lastiger. Ik kan namelijk niet met mijn duim bij de meest linker toetsen komen. Jammer, en achteraf had ik dus eerst even moeten check wat voor mij de beste positie is om de SlingGrip te bevestigen. Een tip voor jullie dus. Ik durf hem namelijk niet meer los te maken, omdat ik namelijk bang ben dat hij niet meer wil plakken. Ik vond het sowieso al tricky dat je hem met ‘lijm’ moet bevestigen: dadelijk is hij niet sterk genoeg en valt mijn telefoon alsnog! Gelukkig is dit helemaal niet zo en heb ik boven mijn bed flink aan de SlingGrip getrokken om te kijken of hij los zou laten. Hij blijft echter steenvast zitten! Aan de andere kant is het ook maar goed dat ik alsnog niet kan What’s Appen: dadelijk creëer is nog ongelukken, haha!

slinggrip3
Daarnaast vind ik de SlingGrip ook erg comfortabel zitten. Het voelt voor mij niet raar, het is in het begin alleen wat onwennig: hoeveel vingers ga je er bijvoorbeeld doorheen steken? Het is gewoon een kwestie van wennen. Soms vergeet ik ook dat ik de SlingGrip heb en dan gebruik ik mijn telefoon alsnog met twee handen, ik moet er nog steeds aan wennen dat ik deze accessoire nu ook heb. Wat wel een dingetje is, is dat je moet oefenen om je vingers erdoor heen te krijgen. Doordat het plastic breder en gladder is dan het elastiekje, kan je hier je nagels op zetten en zo je vingers onder je elastiekje te laten glijden. Zo kun je bijvoorbeeld je telefoon ook gemakkelijk op de fiets erbij pakken.

slinggrip5
Waar ik eigenlijk de SlingGrip het meeste voor gebruik, is het maken van mijn foto’s En ja ik weet dat de kliko nu per ongeluk op de foto staat! Ik was zo druk bezig met het maken van een goede foto, dat ik de kliko pas zag toen ik de foto’s aan het bewerken was. Dus hallo kliko! Ik heb zelf best kleine handen en dan is het soms heel erg onhandig om een goede foto te maken met zo’n grote telefoon als deze. dat was ook tevens een van de redenen om de telefoon niet te kopen, maar ja, hij is zo mooi :). Ik kan nu gemakkelijk met 1 hand de foto maken en ook nog bij de knop komen. Het is vooral heel erg fijn om foto’s te maken van jezelf, selfie’s jee! Ja wie maakt ze niet? Nee, ik bedoel eigenlijk de foto’s die ik maak voor een ooglook of zoiets. De camera voor mijn telefoon is natuurlijk niet zo goed, dus ik keer dan het liefste mijn telefoon om. Maar ja, ik zie niet wat ik doe, ik zit met mijn handen te klungelen en het duurt eeuwen voordat ik een goede foto heb. Met de SlingGrip heb ik dus maar 1 hand nodig, hoef ik niet mijn hele hand om de foto te klemmen en heb ik snel een scherpe foto. Dus als je hier ook mee zit en je bent een klein beetje onhandig, dan is dit zeker iets om uit te proberen!

slinggrip4
De SlingGrip is leverbaar in 8 trendy kleuren en wordt compleet geleverd met alcoholdoekje en extra 3M tweezijdig tape. Ik heb natuurlijk de oranje gekozen, maar er zijn dus ook andere hele leuke kleuren! De SlingGrip is te koop via de webwinkel van TightOn voor €8,95.

Wat vind jij van deze handige accessoire?

Dit product heb ik opgestuurd gekregen

 

Nieuwsbrief

1 comment

  1. Nikki

    De mijne heb ik een keer laten vallen en nog zacht ook en allemaal barsten. Handig ding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.