goede voornemens

Goede voornemens voor 2019

Happy New Year! Een nieuw jaar om nog meer het leven te leiden dat jij graag wilt leiden. En hoe kan je dat beter starten dan door goede voornemens voor jezelf te maken? Dit zijn mijn goede voornemens voor 2019.

Meer aan yoga blijven doen

In 2018 deed ik al veel aan yoga en ik merkte hoeveel goeds me dat doet als ik de tijd neem om aan mezelf te werken en op de mat te stappen. Vooral in Bali waren de yogalessen heerlijk en ik wil dat gevoel dat die lessen me gaven graag vasthouden. Daarom neem ik me voor om in elk geval 3x in de week aan yoga te doen.

Naar mijn gut luisteren

Ik denk dat ik afgelopen jaar voor het eerst écht naar mijn gut ben gaan luisteren. Hoewel het nog niet altijd lukt, heeft het luisteren naar mijn gut ervoor gezorgd dat ik veel lekkerder in mijn vel ben gaan zitten en me veel happier ben gaan voelen. Mijn doel voor dit jaar is dan ook om zoveel mogelijk, al dan niet altijd, naar mijn gevoel te luisteren en dat te volgen.

Meer water drinken

Water is zo belangrijk! Ik ben zo’n persoon dat dorst voor honger ziet. Heel vaak eet ik dus dingen terwijl ik eigenlijk geen echte honger heb, maar juist dorst. Dan bedenk ik me achteraf dat ik te weinig heb gedronken. Daarom wil ik dit jaar proberen om elke dag tenminste 2 liter water te drinken.

Mijn lichaam helen

Op dit moment deal ik met veel intoleranties, heb ik last van acne en andere lichamelijke problemen, waardoor ik niet altijd mijn happy me kan zijn. Ik hoop dit jaar met gezonde voeding die werkt voor mijn lichaam en de juiste supplementen mijn lichaam te helen. En dat betekent voor mij glutenvrij, lactosevrij en suikervrij te eten en zoveel mogelijk plant based.

Meer tijd nemen voor hobby’s

Dat klinkt makkelijker dan het is hè. In een wereld waar iedereen zo druk is wil ik meer tijd nemen voor hobby’s. Mijn blog is mijn grootste hobby en daar spendeer ik ook heel veel tijd en plezier aan. Daarnaast wil ik graag weer gaan zingen in een koor en mijn tijd efficiënter indelen zodat ik tijd genoeg overhoud om lekker te lezen en te doen wat mij blij maakt.

Werken aan de spirituele kant van mijzelf

Niet alleen wil ik werken aan de spirituele kant van mijzelf, de reden waarom ik dat wil heeft ook een onderliggende toon. Hoe meer ik mediteer hoe minder ik in mijn hoofd zit. Ik heb de neiging om teveel na te denken en teveel in mijn hoofd te zitten, wat me in de weg zit en meer mediteren helpt. Daarom wil ik het liefste elke dag mediteren, maar ook yoga, journaling, wierook en mijn nieuwe self care stock kaarten helpen me hierbij. Tenslotte zou ik ook meer in het nu willen leven.

Een gezonde relatie met eten krijgen

Dit is misschien wel een van de meeste moeilijke goede voornemens die ik heb voor dit jaar en waar ik ook nog niet eerder zo open over heb gesproken. Ik houd van eten. Veel eten. Het liefste eet ik de hele dag en bij voorkeur heerlijke, zoete dingen. Overeten is bij mij dus best gewoon en emotie- en stresseten is me ook niet vreemd. Mijn doel is om dit jaar wederom meer naar mijn gevoel te luisteren en alleen te eten wanneer ik honger heb en te stoppen wanneer ik vol zit.

Dit zijn mijn goede voornemens voor 2019 en ik sta te trappelen om met deze voornemens te beginnen en ik ben mega enthousiast voor dit jaar en alles wat er dit jaar op mijn pad gaat komen. En ik wens jou ook het allerbeste en the most amazing year so far! Rock it!SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.